AMD Driver Autodetect

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
59,291 TOPLAM İNDİRME

AMD Driver Autodetect ile en güncel ekran kartı sürücüsünü indirebilirsiniz

AMD Driver Autodetect kullanıcılarına sistemlerinde kullandıkları ekran kartını tespit etme ve işletim sisteminizle uyumlu olacak şekilde en güncel ekran kartı sürücüsünü indirme konusunda yardımcı olan bir sürücü indirme aracıdır.

AMD tarafından yayınlanan resmi bir uygulama olan AMD Driver Autodetect ile sisteminizin özelliklerini bilmenize gerek kalmadan ekran kartı sürücünüzü yenileyebilirsiniz. Kullanıcılar sistemlerinde kullandıkları donanımlar hakkında bilgi sahibi olmayabiliyorlar. Karışık model adlarına sahip olan bu donanımların isimleri ileri seviye kullanıcılar tarafından bile unutulacak cinsten olabiliyor. Bu nedenle sisteminizdeki donanımları otomatik tanımlayacak ve uyumlu sürücüleri yine otomatik olarak indirecek bir yazılım kullanışlı olabiliyor.

AMD Driver Autodetect sadece ekran kartı modelinizi tanımlamakla kalmamakta. Program işletim sisteminizin versiyonunu ve 32 bit veya 64 bit olup olmadığını da tespit edebiliyor. AMD Driver Autodetect ile en güncel ekran kartı sürücülerinizi sisteminizle uyumlu olacak şekilde indirebilirsiniz ve sürücü indirme sayfalarında kaybolmaktan kurtulursunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • IObit Driver Booster

    IObit Driver Booster 8, internetsiz driver yükleme, güncelleme ve sürücü bulma programıdır. IObit Driver Booster, Windows sorun giderici olarak da görev yapar.
  • Wise Driver Care

    Wise Driver Care, Windows sürümlerinde çalışan ve kullanıcıların optimum driver güncellemeleriyle optimum performans almasını sağlayan bir driver güncelleme programıdır.
  • Advanced Driver Updater

    Advanced Driver Updater sayesinde bilgisayarınızda hiç eski sürücü kalmasın!
  • AVG Driver Updater

    AVG Driver Updater, Windows sistemli bilgisayarlar için sürücü güncelleme ve yedekleme programı.
  • Avast Driver Updater

    Avast Driver Updater, bilgisayarınızın tüm sürücülerini otomatik olarak tarar, günceller ve sorunları giderir.
  • Intel Driver Update Utility

    Intel Driver Update Utility, Windows 7 ve üzeri işletim sisteminde çalışan Intel sürücü güncelleme aracı.
  • Driver Fetch

    Driver Fetch bilgisayarınızdaki sürücüleri otomatik olarak tarar, donanımınıza ve işletim sisteminize uygun sürücüyü indirmenizi sağlar.
  • Driver Genius Professional

    Driver Genius Professional, sisteminiz üzerinde yer alan sürücüleri yedekleyebileceğiniz ve eksik sürücüleri bularak yükleyebileceğiniz güçlü bir sürücü bulma ve yükleme yazılımıdır.