AML Free Disk Defrag

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
15,001 TOPLAM İNDİRME
0.82 MB DOSYA BOYUTU

Disk üzerindeki dosya dağınıklığı sonucunda oluşan performans düşüklüğünü ortadan kaldırmanıza yardımcı olan ücretsiz ve alternatif bir disk birleştirme aracı.

AML Free Disk Defrag programı bilgisayarınızı kullanımınız sırasında ve sonucunda sürekli olarak silinen, kopyalanan, taşınan veya yeniden oluşturulan dosyaların disk üzerinde farklı bölgelerde parçalanmış veriler halinde dağılması sonucunda oluşan performans düşüklüğünü ortadan kaldırmanız için kullanabileceğinzi ücretsiz bir araç.

Disk üzerinde parçalanmış verileri ve dosyaları birleştiren AML Free Disk Defrag, daha verimli disk kullanımı sonucunda bilgisayarınızın ilk günkü performansı göstermesine yardımcı olan ve elinizin altında size küçük bir yardımcı olarak her zaman bulunması gereken türden bir program diyebiliriz.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Auslogics Disk Defrag

    Auslogics Disk Defrag, bilgisayarınızın daha hızlı ve daha verimli çalışması için ücretsiz ve gelişmiş bir disk birleştirme programıdır.
  • Aml Pages

    Aml Pages, Windows için not yöneticisidir.
  • Smart Defrag

    IObit Smart Defrag, en iyi ücretsiz ve hızlı disk birleştirme programıdır. Bu disk birleştirici ile hard disk ve PC performansını artırabilirsiniz.
  • Ashampoo Magical Defrag

    Ashampoo Magical Defrag arka planda çalışarak disk birleştirme işlemini otomatik olarak yapar.
  • O&O Defrag Professional Edition

    Windows işletim sisteminiz çalışırken kilitli olarak bulunan kayıt anahtarları (registry), sistem dosyaları ve veri tabanlarını 3 farklı yöntem kullanarak düzenleyebileceğiniz profesyonel bir disk birleştirme programı.
  • Macrorit Disk Partition Expert Free

    Macrorit Disk Partition Expert Free, disk inceleme, bölümleme ve sorunları giderme gibi işlemleri ücretsiz olarak yapabileceğiniz yararlı bir program.
  • EaseUS Partition Master Free

    EaseUS Partition Master Free, HDD, SSD ve harici diskler için disk bölme, disk birleştirme, disk temizleme, disk klonlamaya izin veren bir program.
  • Free Opener

    350'den fazla dosya formatını tek programda açmak istiyorsanız Free Opener sizin için.