Amolto Call Recorder for Skype

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
926 TOPLAM İNDİRME
27.41 MB DOSYA BOYUTU

Amolto Call Recorder for Skype ile Skype görüşmelerinizin ses kaydını alabilirsiniz

Amolto Call Recorder for Skype, Skype görüşmelerini kaydetme için kullanabileceğiniz bir ses kayıt programıdır.

Program ile Skype üzerinden yaptığınız sesli görüşmeleri bilgisayarınızda saklamanız için tasarlanmıştır. Skype ses kayıt işlemini oldukça kolay bir hale getiren Amolto Call Recorder for Skype yapılacak kaydın ses kalitesini ayarlamanıza da imkan tanır. Bu yolla yüksek ses kalitesi elde edebilirsiniz veya daha uzun kayıtlar için kaliteyi düşürebilirsiniz.

Program sınırsız ses kaydı imkanı sunmaktadır. Depolama biriminiz elverdiğince uzun kayıtlar yapabilen program kayıt uzunluğu konusunda herhangi bir limit koymamaktadır. Daha önceden yaptığınız ses kayıtlarını görüntüleme ve bu kayıtlar arasında arama yapma programın bir diğer kullanışlı yönüdür.

Amolto Call Recorder for Skype'ı Skype ses kaydı konusunda benzerlerinden farklı kılan bir nokta ise ücretsiz olarak kullanılabilmesidir. Amolto Call Recorder for Skype indirirerek Skype ses kayıt işlemini ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Amolto Call Recorder Premium

    Amolto Call Recorder Premium ile Skype görüşmelerinizi sesli ve görüntülü olarak kaydedebilirsiniz
  • Free Video Call Recorder for Skype

    Free Video Call Recorder for Skype, Skype'ta gerçekleştirdiğiniz görüntülü aramaları herhangi bir kısıtlama olmadan kaydedebileceğiniz ücretsiz bir video kayıt programıdır.
  • SuperTintin Skype Recorder

    SuperTintin Skype Recorder ile Skype görüşmelerinizi görüntülü ve sesli olarak kaydedebilirsiniz
  • AthTek Skype Recorder

    AthTek Skype Recorder, Skype kullanıcılarının yaptıkları sesli ve videolu görüşmeleri yüksek kaliteli olarak kaydetmesini sağlayan yararlı ve başarılı bir programdır
  • MP3 Skype Recorder

    Skype görüşmelerini MP3 olarak kaydeden MP3 Skype Recorder, görüşmeleri daha sonra dinlemek veya yayınlamak için yararlanabileceğiniz ücretsiz bir araç.
  • G-Recorder Basic

    G-Recorder Basic, Skype aracılığıyla gerçekleştirdiğiniz sesli görüşmeleri kaydetmenize olanak tanıyan bir ses kayıt aracıdır.
  • Replay Telecorder for Skype

    Replay Telecorder for Skype ile Skype görüşmelerinizi bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz
  • Apowersoft Android Recorder

    Apowersoft Android Recorder, Windows bilgisayarlar ve Android cihazlar arasında bağlantı kurmak için kullanabileceğiniz güçlü bir uygulama.