Amolto Call Recorder Premium

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,928 TOPLAM İNDİRME
27.42 MB DOSYA BOYUTU

Amolto Call Recorder Premium ile Skype görüşmelerinizi sesli ve görüntülü olarak kaydedebilirsiniz

Amolto Call Recorder Premium Skype görüşmelerini kaydetmek için kullanabileceğiniz bir ses kayıt ve video kayıt programıdır.

Program Amolto Call Recorder for Skype adı ile anılan diğer versiyonundan farklı olarak sadece Skype ses kayıt özelliğine sahip değildir. Amolto Call Recorder Premium ile Skype video kaydetme işlemini de gerçekleştirebilirsiniz.

Amolto Call Recorder Premium MP4 formatında Skype görüntü kaydetme özelliğine sahiptir. Yüksek kalite ses kaydı imkanı da sunan program gerektiğinde kaliteyi düşürerek daha uzun süre kayıt yapmanızı da sağlar.

Amolto Call Recorder Premium Skype görüşmeleriniz başladığında otomatik kaydetme yapabilmektedir. Bu sayede görüşmeniz başlar başlamaz video ve ses kaydı da başlamaktadır. Program kayıt süresi için herhangi bir limit koymamaktadır ve sınırsız kayıt olanağı tanımaktadır.

Program Skype kayıtlarınızı görüntülemenize ve kayıtlar arasında arama yapmanıza da izin vermektedir. Böylece yaptığınız arşivleri düzenleyebilir ve kolayca kontrol edebilirisniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Amolto Call Recorder for Skype

    Amolto Call Recorder for Skype ile Skype görüşmelerinizin ses kaydını alabilirsiniz
  • Free Video Call Recorder for Skype

    Free Video Call Recorder for Skype, Skype'ta gerçekleştirdiğiniz görüntülü aramaları herhangi bir kısıtlama olmadan kaydedebileceğiniz ücretsiz bir video kayıt programıdır.
  • Apowersoft Android Recorder

    Apowersoft Android Recorder, Windows bilgisayarlar ve Android cihazlar arasında bağlantı kurmak için kullanabileceğiniz güçlü bir uygulama.
  • Max Recorder

    Max Recorder ile ses kaydı yapabilirsiniz
  • Super Audio Recorder

    Super Audio Recorder ile bilgisayarınızdaki herhangi bir sesi kaydedebilirsiniz
  • Hotkey Sound Recorder

    Hotkey Sound Recorder, tek bir klavye kısayol tuşu yardımıyla ses kaydı yapmanıza olanak sağlayan başarılı bir ses kayıt programıdır.
  • G-Recorder Basic

    G-Recorder Basic, Skype aracılığıyla gerçekleştirdiğiniz sesli görüşmeleri kaydetmenize olanak tanıyan bir ses kayıt aracıdır.
  • GiliSoft Video Recorder

    Windows için GiliSoft Video Recorder programı, ekranınızdaki görüntüyü, oyunları ve filmleri kaydetmenizi sağlayan bir ekran kayıt aracıdır.