Andromeda 5

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,806 TOPLAM İNDİRME

Andromeda 5, uzay pilotunu yönettiğiniz tarayıcı tabanlı bir online oyundur.

Tarayıcı üzerinden oynanan oyunların artmasıyla birlikte bu türden daha iyi oyunlar görmeye başladık. Andromeda 5 de bu listeye girmek için oldukça güçlü bir aday.

Bir uzay pilotunu yönettiğiniz Andromeda 5’te 15 farklı gemi çeşidinden birini seçiyorsunuz. Hem görünüşünü hem de gücünü geliştirebileceğiniz geminizle tarafsız savaşçılar, tüccarlar, korsanlar, kiralık katiller ve savaş kruvazörleri gibi yolunuza çıkan düşmanları öldürebiliyorsunuz.Tabii ki oyun sadece gezerek adam öldürmekten ibaret değil, aynı zamanda 200’den fazla görev de bulunuyor.

Diğer tarayıcı oyunlarından bilim kurgu ve RPG türlerinde olmasıyla öne çıkan Andromeda 5, eğer bu türe ilginiz varsa kaçırmamanız gereken bir oyun.

Furkan Kirazoğlu

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mass Effect: Andromeda

    İlk üç oyunun ardından Mass Effect: Andromeda bizi bambaşka bir galaksiye götürmek için geliyor.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Persona 5 Royal

    Bir JRPG efsanesi olan Persona 5'in yükseltilmiş sürümü olan Persona 5 Royal’ı hemen indirin ve bu benzersiz oyunu deneyimlemeye başlayın.
  • Persona 5 Tactica

    Persona 5 Tactica ile Phantom Thieves'e katılın! Taktiksel savaşın ön planda olduğu Persona 5 Tactica ile Persona ile savaşa hazırlanın.
  • GTA 5 Yüzde 100 Save

    GTA 5 100% Save (İndir): Oyuna tüm görevler yapılmış bir halde oynamaya başlayın.
  • Dungeon Hunter 5

    Sevilen Dungeon Hunter serisinin beşinci bölümü her zamankinden daha iddialı bir Aksiyon ve Rol Yapma Oyunu.
  • Diner Dash

    Masasının başında bir sürü dosya içinde boğulmakta olan kahramanımız Flo'nun işinden kovulunca yolda aklına müthiş bir fikir gelir. Kahramanımız kendi 5 yıldızlı restorant zincirini kuracaktır.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.