Angeldust

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
352 TOPLAM İNDİRME

Angeldust ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Angeldust oyunculara zengin bir içeriği oldukça hoş bir görsel tarzla sunan, masalsı bir atmosfere sahip bir rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir MMORPG olan Angeldust'ta ejderhaların, büyücülerin, mitolojik yaratıkların ve korkunç canavarların hüküm sürdüğü fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz. Oyun bize keşfedilecek uçsuz bucaksız dünyalar, zindanlar ve savaşılacak birçok farklı düşman seçeneği sunuyor.

Angeldust'ta oyunculara 4 farklı kahraman seçeneği sunuluyor. Dilerseniz birşeyler inşa etmekteki ustalığıyla dikkat çeken Builder, dilerseniz kılıç ve kalkan kullanmada usta Fighter, dilerseniz keşfetmekte usta Scout veya büyü kullanmada usta Sorceress kahraman sınıfını seçebilirsiniz. Kahraman seçiminiz oyun stilinizi de belirlemekte. Bu kahramanların herbiri özel seslendirmelere de sahip.

Angeldust'da kahramanımızı seçtikten sonra oyundaki maceramıza başlıyoruz. Online altyapıya sahip olan oyunda dilerseniz arkadaşlarınıza katılabilir, dilerseniz oyunu oynayan diğer oyunculara katılabilirsiniz. Bunun yanında oyunun alone mode adlı oyun modunda tek başınıza oyunu oynayabilir, kendi oyun dünyanızı yaratabilirsiniz.

Angeldust oldukça ilginç bir görsel stile sahip. Oyun 3 boyutlu grafikleri 2 boyutlu çizimlerle birleştirmekte. Eski bilgisayarlarda bile rahatça çalışabilen Angeldust'ın minimum sistem gereksinimleri bir hayli düşük. Angeldust sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- 1.0 GHz işlemci

- 128 MB RAM

- 32 MB video belleğe v OpenGL desteğine sahip ekran kartı

- 256 MB boş depolama alanı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme


Can Erdil Şentürk

Angeldust

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

Angeldust mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Angeldust oyunculara hem Minecraft oyununa benzer oyun dinamikleri sunan, hem de benzersiz maceralar yaşama imkanı veren bir mobil RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Angeldust hem bir MMORPG oyunu gibi diğer oyuncularla ve arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz, hem de tek başınıza oynayabileceğiniz bir oyun. Angeldust, Minecraft'ın aksine oyunculara tek bir kahramanın yerine geçmek yerine 4 kahramandan birini seçme imkanı veriyor. Bu kahramanlar farklı yeteneklere sahip oldukları için bize farklı oyun tecrübeleri yaşatmaktalar.

Angeldust'taki Builder sınıfı birşeyler inşa etme yeteneği ile dikkat çekiyor. Fighter ise kılıç ve diğer silahlardaki ustalığıyla öne çıkıyor. Scout sınıfı eğer birşeyleri keşfetmeyi seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir sınıf. Sorceress ise büyü gücüyle savaş alanına hakim olabilmekte.

Fantastik bir dünyaya konuk olduğumuz Angeldust'ta 250 civarında yaratıkla karşılaşabiliyor, 200 farklı materyali kullanarak bir şeyler inşa edebiliyoruz. Ayrıca 25 farklı bölgeyi keşfedebilmemiz de mümkün. Oyunun en güzel yönlerinden bir tanesi de çizimlerle üc boyutlu görüntüleri birleştiren grafikleri.

Can Erdil Şentürk

Angeldust

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
107 MB DOSYA BOYUTU

Angeldust mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Angeldust hem tek başınıza, hem de çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz oldukça zengin içeriğe sahip bir mobil RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Angeldust'ta Minecraft benzeri bir yapı fantastik bir dünya ile birleştiriliyor. Oyuncular Angeldust'ta farklı kahramanlardan birini seçerek oyuna başlıyorlar. Angeldust'ı Minecraft'tan ayıran en önemli özelliklerden biri de bu farklı kahraman seçenekleri. Seçtiğimiz kahramanlar oyun stilimizi de belirliyor; çünkü bu kahramanlar farklı yeteneklerle donatılmışlar.

Angeldust dilediğinizde bir MMORPG gibi oynayabileceğiniz, dilediğinizde de tek başınıza oynayabileceğiniz bir oyun. MMORPG modunda arkadaşlarınız ve diğer oyuncularla birlikte maceraya atılabilirsiniz veya "alone" modunda oyunu tek başınıza oynayarak yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayabilirsiniz.

Angeldust'ın grafikleri özel bir tarza sahip. Oyundaki karakter ve yaratıklar el çizimleri şeklinde. Dünya ise 3 boyutlu olarak tasarlanmış. Bu da ilginç ve hoş bir görünüm oluşturuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • SCARLET NEXUS

    Bandai Namco'nun aksiyon rpg oyunu SCARLET NEXUS, Steam'de!