Animated Status Creator 1.2

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
21,661 TOPLAM İNDİRME
0.02 MB DOSYA BOYUTU

Animated Status Creator, web sayfalarının durum çubuğunda animasyonlu metinlerin bulunmasından hoşlanan web tasarımcıları için hazırlanmış bir program.

Animated Status Creator, web sayfalarının durum çubuğunda animasyonlu metinlerin bulunmasından hoşlanan web tasarımcıları için hazırlanmış bir program. Programın içerisinde beş farklı animasyon sitili bulunuyor. Web sayfanızda kullanmak istediğiniz sitili seçtikten sonra, gözükmesini istediğiniz metini yazıyorsunuz ve saniyeler içerisinde kodunuz hazır hale geliyor. Daha sonra size verilen bu kodu web sayfanıza ekleyerek, durum çubuğunda istediğiniz metnin istediğiniz animasyon sitili ile gözükmesini sağlıyorsunuz. rnrn
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Animated GIF Creator

    Animated GIF Creator, kolayca GIF hazırlayabilmeniz için tasarlanmış oldukça kullanışlı ve etkileyici GIF oluşturma programıdır.
  • Animated Desktop 1.2

    Siz bilgisayarınızda çalışırken masaüstünüzde birbirinden güzel hareketli arka plan olmasını istiyorsanız bu program tam size göre.
  • Javascript Obfuscator 1.0

    Javascript Obfuscator 1.0
  • Chutzpah

    Chutzpah, JavaScript ünite testini web sitenize entegre etmenize yardımcı olan bir açık kaynaklı JavaScript ünitesi test etme programıdır.
  • JavaScript Collector

    JavaScript kullanıcıları için güzel bir veri tabanı. JavaScript Collector, Java scriptleri depolamak ve önizlemek için kullanılabilen bir programdır.
  • 1 Awesome Java Tree 2.0

    1 Awesome Java Tree, Windows Explorer tipinde bir ağaç görünümü sağlayan, fakat bundan başka seçilebilecek birçok değişik etkileri olan bir Java appletidir.
  • Voralent WEBmini

    Voralent WEBmini programını kullanarak JavaScript ve CSS kodlarınızı sıkıştırabilir, temizleyebilirsiniz.
  • JRun Studio 3.0.1

    JRun Studio , Java Web uygulamalarını JSP kullanarak geliştirin Macromedia JRun Studio, JSP ve Java Servlet'lerle seri Web uygulamaları geliştirimini sağlayan bir ortamdır.