AnimeTube

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,206 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.

AnimeTube, binlerce anime film ve videoya anında erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak izleyebileceğiniz bir uygulama.

Windows 8 tablet ve bilgisayarınız üzerinden web tarayıcısını açmadan dilediğiniz animeyi tam ekran izlemenize imkan tanıyan AnimeTube, hali hazırda farklı türde binlerce animeyi bünyesinde barındırıyor ve animelere her gün bir yenisi ekleniyor. Bu sayede hem en yeni hem de arşivlik animelere ulaşabiliyorsunuz.

Reklamlarla kaplı sade bir arayüz ile gelen AnimeTube, animeleri orijinal dilde sunuyor. Seçtiğiniz animeyi ya Japonca (İngilizce altyazılı) ya da İngilizce olarak izleyebiliyorsunuz. Türkçe altyazı eksikliğinin yanında videonun kalitesini de ayarlayamıyorsunuz. (Standart kalitede animeler izlenmeyecek kadar kötü değil ve ara sıra da olsa yüksek kalitede animelerle karşılaştım.) Öte yandan animelerin tam ekranda izlenebilmesi ve reklamların rahatsız edici yerde olmaması ücretsiz bir uygulama olduğunu düşündüğümüzde iyi bir özellik.

Animeleri ücretsiz en önemlisi de güncel olarak sunan AnimeTube, her anime severin tablet ve bilgisayarında kesinlikle bulunması gereken bir uygulama.

Erkan Calp

AnimeTube

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

AnimeTube, binlerce animeyi mobil cihazınızdan ücretsiz olarak izlemenize imkan tanıyor.

AnimeTube, dünya genelinde en çok izlenen anime filmleri ücretsiz olarak Windows Phone telefonunuzdan izleyebileceğiniz bir uygulama.

Halk arasında Japon çizgi filmi olarak tanımlanan animeleri izlemekten keyif alan biriyseniz AnimeTube uygulamasını kesinlikle yüklemenizi tavsiye ederim. Animeleri türlere göre ayıran ve dilediğiniz anime filme anında ulaşmanıza imkan tanıyan arama özelliğini kullanımınıza sunan uygulamada hali hazırda binlerce anime bulunuyor ve bu içerik her gün yenileniyor.

En popüler animeleri de bünyesinde barındıran AnimeTube, animeleri altyazılı veya orijinal dilde izlemenize izin veriyor. Bazıları Japonca ve İngilizce altyazılı olarak, bazıları da İngilizce ve altyazısız olarak karşımıza çıkıyor. Türkçe Dublaj eksikliğinin yanında videoların görüntü kalitesini ayarlayamıyorsunuz. Öte yandan seçtiğiniz animeyi tam ekran izleyebiliyorsunuz.

AnimeTube, Windows Phone platformunda şimdiye kadar karşılaştığım en zengin içerikli anime izleme uygulaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • Güncel Televizyon

    Güncel Televizyon uygulaması ile en çok izlenen tv kanalları ücretsiz olarak tabletinizde.
  • iPower

    iPower uygulaması ile Power radyolarını dinleyebilirsiniz.
  • DigiGuide

    Digiturk'ün rehber uygulaması DigiGuide ile eğlence dünyasını yakından takip edin.
  • Digiturk Play

    Digiturk Play ile dilediğinizi dilediğiniz yerde izleyin.
  • Emoji8

    Popüler emojileri taklit etmek ister misiniz?
  • 35mm

    Popüler sinema uygulaması 35mm ile son filmlerden anında haberdar olun.
  • Xbox One SmartGlass

    Xbox One SmartGlass ile konsolunuzu Windows 8 tabletinizden yönetebilirsiniz.