Antensiz TV

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
1,056,385 TOPLAM İNDİRME
0.38 MB DOSYA BOYUTU

Antensiz TV yerli ve yabancı televizyon kanallarını, radyoları, maç sonuçlarını ve

Antensiz TV eğer bilgisayarınızı kullanarak televizyon seyretmek ve radyo izlemek isterseniz yararlanabileceğiniz oldukça kaliteli bir televizyon programı

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Antensiz TV programı temel olarak yüzlerce yerli ve yabancı televizyon kanalını, radyo kanalını bir araya topluyor ve favori dizilerinizi ve eğlenceli filmleri izlemenizi mümkün kılıyor. Antensiz TV sadece televizyon ve radyo izlemenizi mümkün kılan bir program da değil; program içerisinde birçok kullanışlı ek özelliğe yer veriliyor. 

Eğer futbol maçlarını takip ediyorsanız veya iddia, bahis gibi şans oyunlarını oynuyorsanız Antensiz TV'nin canlı skor özelliği oldukça hoşunuza gidecektir. Antensiz TV ile televizyon seyrederken veya radyo dinlerken bir yandan da maç sonucu takibi yapabilmeniz mümkün. Programın oldukça ilginç bir diğer özelliği canlı sohbet etmenize imkan vermesi.

Antensiz TV tam anlamıyla bir eğlence platformu olarak düşünülebilir. Program içerisinde farklıu oyunlara da yer veriliyor. Böylece reklam araları gibi sıkıcı bölümlerde oyun oynayarak zaman geçirebiliyorsunuz.

Antensiz TV ile kendi kanal listenizi oluşturabilirsiniz. Favori kanallarınızı bir araya topladıktan sonra kendi kanal listeniz oluşmuş oluyor. MMS kodunu bildiğiniz televizyon kanallarını Antensiz TV'ye ekleyebilmeniz de mümkün.

Antensiz TV içerisinde bulabileceğiniz özellikler bunlarla da sınırlı değil. Yemek tarifleri, HD ve stream video oynatıcı, Tamindir'e son eklenen programlar, eğitim videoları Antensiz TV içerisinde yer alan diğer kullanışlı özellikler.

Önemli! Programın kurulumu için bilgisayarınızda .NET Framework kurulu olmalıdır.

Can Erdil Şentürk

Antensiz TV

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
25,288 TOPLAM İNDİRME

Antensiz TV uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan televizyon kanallarını kolayca izleyebiliyorsunuz.

Antensiz TV uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerini kullanarak hem radyo hem de TV yayınlarını izlemek veya dinlemek isteyenlerin ücretsiz olarak kullanabilecekleri uygulamalar arasında yer alıyor. Hem kolay bir kullanıma sahip olması hem de fazla sayıda kanal barındırması sayesinde oldukça güzel bir izleme deneyimi elde edebileceğinizi söyleyebilirim.

Uygulamayı kullanırken direkt olarak hiç bir eklenti kurmadan ya da codec yüklemek zorunda kalmadan tüm kanal yayınlarını izleyebiliyorsunuz. Bunun yanında kanallar arasındaki geçişler ya da doğru kanalları bulmak için sunulan opsiyonlar yeterli olduğu için aradığınız yayınları bulmak da pek efor gerektirmiyor.

Kullanıcıların izlemek istedikleri kanalı izleyememeleri halinde üreticisine otomatik olarak giden bildirimler mevcut olduğu için izlenemeyen yerlerde şikayette bile bulunmanıza gerek kalmıyor ve sorun kısa süre içerisinde gideriliyor. Dolayısıyla hiç bir sorun yaşamadan kesintisiz bir televizyon yahut radyo deneyimi yaşamak mümkün hale geliyor.

Geçmişte izlediğiniz kanalların ilerleyen saatlerde neler yayınlayacaklarını da kendi akışınızda görebildiğiniz için ileriye dönük planlarınızı da kolayca oluşturmanız mümkün. Fakat bu konuda ilgili kanalın bu konuda destek sunması gerekiyor.

Uygulamanın çalışması esnasında internet bağlantısı gerektirdiğini de hatırlatmak gerek. Fakat 3G üzerinden izleme yapmanız halinde kotanızın fazla miktarda tüketilebileceğini de unutmamalısınız.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Canlı TV

    Canlı TV İndir: Canlı TV izleme programı ile tüm televizyon kanallarını bilgisayarınızdan ücretsiz izlersiniz. Canlı TV izlemek için hemen Canlı TV programını indirin!
  • Canlı Televizyon

    Canlı Televizyon uygulaması ile Türkçe içerikli bir çok tv, radyo ve sinema kanalını ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.
  • Tvnet Online Media Center

    0 Canlı Tvnet Online Media Center size, bir web tv den yada web radyodan daha ötesini sunar. 800 'den fazla Canlı TV ve canlı radyo yayınlarının yanı sıra sinema, dizi, müzik, klip, eğlence, komedi, canlı web kameraları, gazete, video, oyun T
  • BAHANE TV

    BAHANE TV; TV kartına ihtiyaç duymadan yerli ve yabancı yüzlerce TV kanalını izleyip binlerce radyo kanalını dinleyebileceğiniz kullanışlı bir program
  • TV Shock

    Pc'nizde tv kartı olmadan yüzlerce tv ve radyo kanalını mükemmel netlikte seyredebileceksiniz.
  • Paytak Tv

    Paytak Tv, çevrimiçi olarak televizyon kanallarını izleyebileceğiniz ve radyo kanallarını dinleyebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • anyTV Pro

    Bilgisayarınızda yaklaşık 8000 TV kanalı ve radyo istasyonunu sadece internet bağlantınızı kullanarak TV kartına ihtiyaç duymadan izleyebileceğiniz, içerisinde birçok ülkeden kanalları barındıran online TV izleme programı.
  • Digital TV 2050

    İnternet üzerinden televizyon izleme ve radyo dinlemenize olanak sağlayan ücretsiz bir Online TV programı.