Anti-Trojan Elite

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
79,620 TOPLAM İNDİRME

Trojan, solucan ve malware gibi birçok zararlı yazılımı silen Anti Trojan Elite, aynı zamanda uyarı sistemiyle tam bir koruma sağlar.

Uyarı: Geliştirici firma destek sağlamayı bıraktığı için program yayından kaldırılmıştır. Bu programa benzer alternatif programlar bulabileceğiniz antivirüs programları kategorimize tıklayarak erişebilirsiniz.

Anti Trojan Elite(ATE) bir malware silicidir. Sisteminizdeki malware'leri bulur ve siler. Anti Trojan Elite gerçek zamanlı bir malware firewall duvarı olarak da iş görmektedir. Öncelikle bir trojan veya keylogger yüklenirse bunu ATE ile kolay bir şekilde tespit edebilirsiniz. Ve ATE bu zararlı dosyayı anında engeller ve size zaman içinde bu dosyayı silme imkanı verir. 35 binden fazla trojan'ı tespit edebilir, solucanları, keylogger'ları tespit edebilir ve silebilir.

TCP bağlantısını da koruyarak buradan gelebilecek her türlü tehlikeye karşı sizi uyarır. Güncellemeleri ile de her daim tetikte durur. Programın trojan kütüphanesi sık sık güncellenmektedir.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anti-Virus &Trojan

    Anti-Virus&Trojan programı ile bilgisayarınızda ki virüs ve trojanları bulup yokedebilirsiniz.
  • Anti-Trojan Shield

    Hackerların en önemli silahlarına karşı önleminizi alın
  • Emsisoft Anti-Malware

    Trojan, spyware ve keylogger gibi zararlı yazılımları temizleyerek, bilgisayarınızı güvenli bir şekilde kullanmanızı sağlar.
  • Lavasoft Anti-Virus Helix

    Virüs, worm, trojan, bot, rootkit vb. her türlü sanal tehlikeye karşı dosyalarınızı ve bilgilerinizi korumanıza yardımcı olan profesyonel güvenlik programı Lavasoft Anti-Virus Helix bilgisayarınızda komple bir koruma sağlıyor.
  • Trojan Remover

    Trojan Remover: Windows bilgisayarlar için trojen temizleme/kaldırma programı.
  • Rising Antivirus Free Edition

    Bilgisayarınızı virüs, spyware, worms, trojan gibi zararlı yazılımlara karşı korumak istiyorsanız işte size güçlü bir antivirüs yazılımı.
  • Solo Antivirus

    Bilgisayarınıza herhangi bir bağlantıdan giren ve zarar veren virüs,trojan vs. gibi zararlı yazılımlara karşı sisteminizi koruyacak basit ve kullanışlı bir virüs programı.
  • eScan Antivirus

    Virüs, trojan, casus yazılım, rootkit ve çevrimiçi kimlik hırsızlığı gibi aklınıza gelebilecek her tür zararlı yazılıma karşı gerçek zamanlı koruma sağlayan eScan Antivirus, Türkçe desteğiyle sizi bekliyor.