Any Blu-Ray Copy

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
383 TOPLAM İNDİRME
19.93 MB DOSYA BOYUTU

Any Blu-Ray Copy, Blu-ray diskleri farklı formatlarda bilgisayarınıza kaydetmenize olanak sağlayan güçlü bir Blu-ray kopyalama programıdır.

Any Blu-Ray Copy, kullanıcıların Blu-ray film diskleri üzerinde yer alan videoları farklı formatlara dönüştürerek bilgisayarları üzerine kaydetmelerine olanak sağlayan güçlü bir Blu-ray kopyalama ve dönüştürme programıdır.

Her ne kadar Blu-ray filmleri Blu-ray oynatıcılar yardımıyla televizyonlar üzerinde izlemek çok keyifli olsa da bazen sahip olduğumuz Blu-ray diskleri kopyalayarak farklı video oynatıcılar üzerinde izleme ihtiyacı duyabiliriz. Böyle durumlarda yardımımıza koşan programlardan bir tanesi olan Any Blu-Ray Copy, Blu-Ray filmlerimizi farklı taşınabilir cihazlara uygun formatlara dönüştürmemize olanak sağlayan profesyonel bir program olarak dikkat çekmektedir.

Bu sayede yüksek kalitedeki Blu-ray filmlerimizi farklı formatlarda bilgisayarımıza kaydederek doğrudan taşınabilir cihazlarımız üzerine atarak izleme şansına sahip olabiliyoruz.

Blu-ray filmleri MP4, AVI, MPG, 3GP formatlarına dönüştürebilen Any Blu-Ray Copy, aynı zamanda Blu-ray filmleri iPod, iPhone, iPad, PSP, Zune, iRiver, Motorola Xoom, Gphone, Google Nexus ve benzeri daha birçok cihaz üzerinde oynatılabilecek şekilde dönüştürme işlemini gerçekleştirmektedir.

Blu-ray film disklerinizi bilgisayarınız üzerinde saklamak veya taşınabilir aygıtlarınız üzerine aktarmak istiyorsanız Any Blu-Ray Copy'i denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Leawo Blu-ray Copy

    Leawo Blu-ray Copy Blu-ray filmlerinizi sabit sürücünüze kopyalamak ve yedeklemek için kullanacağınız kolay kullanımlı bir programdır.
  • Free Any Burn

    Free Any Burn, küçük boyutuna rağmen gerçekten çok fonksiyonlu ve profesyonel bir CD/DVD/Blu-ray yazma aracıdır.
  • AnyBurn

    AnyBurn, küçük ve basit olmasına karşın CD/DVD/Blu-ray yazma konusunda oldukça profesyonel çözümler sunan ücretsiz bir CD/DVD/Blu-ray yazma programıdır.
  • BurnAware Free

    BurnAware CD, DVD, Blu-ray yazdırma işlemlerini çok daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabileceğiniz fonksiyonel bir CD yazma aracıdır.
  • CDBurnerXP

    CDBurnerXP, kullanımı kolay ücretsiz CD, DVD, Blu-Ray ve ISO yazdırma programıdır. CDBurnerXP'yi Track CD yapmak için de kullanabilirsiniz.
  • FinalBurner Free

    Pahalı CD/DVD yazma programlarına alternatif, oldukça başarılı bir program olan FinalBurner ile istediğiniz her türlü dosyayı kolayca CD, DVD, HD DVD veya Blu-ray'e yazdırabilirsiniz.
  • Easy Burning Studio

    Easy Burning Studio, CD/DVD/Blu-ray diskleriniz üzerine veri yazabileceğiniz güçlü bir disk yazma programıdır.
  • Easy Disc Burner

    Easy Disc Burner, bilgisayarınızda bulunan dosya ve klasörleri kolayca CD, DVD ve Blu-ray disklere yazdırabileceğiniz ücretsiz bir programdır.