AnyDVD & AnyDVD HD

DENEME SÜRÜMÜ
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
50,086 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

AnyDVD & AnyDVD HD orjinal DVD filmlerde bulunan kopya koruması, uyarı mesajı gibi özellikleri silerek filmlerinizi her türlü DVD oynatıcıda oynatabilmenize ve yedeklemenize olanak tanır.

AnyDVD, DVD ve HD DVD filmlerdeki kopya koruması yazılımını silerek filmlerinizi bilgisayarınızda yedekleyebilmenize olanak tanır. Bu program ile kopya korumasını kaldırdığınız DVD'leri CloneDVD gibi yazılımlar ile bilgisayarınıza yedekleyebilir ve disklere ihtiyaç duymadan bilgisayarınızda çalıştırabilirsiniz.

Program tüm DVD oynatıcılar ve DVD oynatıcı yazılımlarla uyumlu çalışmaktadır. Program filmlerin üzerinde bulunan istenmeyen tüm yazıları de kaldırabiliyor. Yapıştırılmış altyazılar, FBI uyarıları gibi telif hakkı mesajlarını silen bu yazılım ile filmlerin istemediğiniz özelliklerini kaldırabilecek ve dilediğiniz gibi yedekleyebileceksiniz.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FinalBurner Free

    Pahalı CD/DVD yazma programlarına alternatif, oldukça başarılı bir program olan FinalBurner ile istediğiniz her türlü dosyayı kolayca CD, DVD, HD DVD veya Blu-ray'e yazdırabilirsiniz.
  • ImgBurn

    Küçük boyutlu ve ücretsiz bir yazılım olan ImgBurn ile iso gibi uzantılara sahip imaj dosyaları yaratarak dosyalarınızı yedekleyebilir ve CD/DVD/HD DVD/Blu-ray disklere yazdırabilirsiniz.
  • CD Recovery Toolbox

    Çizilmiş, bozulmuş ya da okunamayan optik medyalardan dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. Kolay ve kullanışlı bir ara yüze sahip yazılım sayesinde CD, DVD, HD DVD, Blu-Ray gibi optik medyalardan dosya kurtarma yapabiliyorsunuz.
  • IsoBuster

    CD, DVD, BD, HD DVD gibi tüm optik disk formatlarını destekleyen veri kurtarma programı sayesinde kaybolan tüm verilerinizi geri getirebileceksiniz.
  • Free Burn MP3-CD

    Free Burn MP3-CD, sevdiğiniz şarkıları arabanızda veya portatif CD oynatıcılar üzerinde dinleyebilmek için ses CD'leri hazırlamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • CD Ripper

    CD Ripper ile ses CD'lerinde bulunan müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Audio CD Burner Studio

    Audio CD Burner Studio, MP3, WMA, WAV dosyalarından ses CD'si oluşturmanıza yardımcı olur. Ses CD'si yazma işlemi kolaydır.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.