AoA DVD Copy

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6,008 TOPLAM İNDİRME
2.3 MB DOSYA BOYUTU

Bu gelişmiş özelliklere sahip program ile DVD'lerinizi ister kopyalayın ister yakın. Tek tuş ile tüm bu işlemleri gerçekleştirebilir ve güven içerisinde bunları yapabilirsiniz.

Bu program DVD'den DVD'ye yazım, hardiskinizdeki dosyaları DVD'ye yazım ve DVD filmlerinizi harddiskinize kolayca ekleyebilmeniz için geliştirilmiş bir programdır. Hızlı ve kolay kullanımlı olan DVD Copy programı bütün DVD formatlarıyla uyumludur.

Kolaylaştırılmış kopyalama ve yakma yetenekleri ile AOA DVD Copy; hızlı, kolay, güvenli bir şekilde DVD'lerini paylaşmak isteyen kişiler için tasarlanmıştır. Tek bir tuşa basarak DVD'lerinizi yakabilir veya kopyalayabilirsiniz.

Yeni kullanım sihirbazı arayüzü ile AOA DVD Copy hem amatör hem de profesyonel kullanıcılara hitap ediyor.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AoA DVD Ripper

    DVD filmlerinizdeki istediğiniz sahneleri kesip çıkartabileceğiniz ve popüler tüm formatlarda kaydedebileceğiniz bir ripleme programı arıyorsanız AoA DVD Ripper tam size göre.
  • AoA DVD Creator

    Bilgisayarınızda keyifle izlediğiniz filmleri DVD playerınızda görüntüleyemiyorsanız, AoA DVD Creator programı sayesinde kısa süre içerisinde filmleri DVD'ye çekebilir, aileniz ve arkadaşlarınızla izleyebilirsiniz.
  • AoA DVD to iPod Converter

    DVD filmlerinizi iPod Touch ve iPhone üzerinden izlemek isterseniz bu küçük program ile DVD filmlerinizin formatlarını çevirebilir ve cihazınıza aktarabilirsiniz.
  • Ideal DVD Copy

    Ideal DVD Copy, DVD kopyalama ve yazdırmanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • 1CLICK DVD COPY

    1Click DVD Copy 5 Güzel bir DVD yazma, kopyalama programı.
  • 007 DVD Copy 5

    DVD filmlerinizin tam anlamıyla yedeğini almak için kullanabileceğiniz bir program 007 DVD Copy.
  • Corel DVD Copy 6 Plus

    Corel DVD Copy ile istediğiniz DVD veya farklı formattaki videolarınızı hemen hemen tüm medya oynatıcılarının formatlarına dönüştürebilirsiniz. Taşınabilir tüm medya oynatıcıları da dahil. 3 adımda HD kalitesinde video kopyaları yap
  • InterVideo DVD Copy 5 Platinum

    Başarılı bir dvd kayıt programı...