AoA DVD Creator

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9,464 TOPLAM İNDİRME
9.71 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda keyifle izlediğiniz filmleri DVD playerınızda görüntüleyemiyorsanız, AoA DVD Creator programı sayesinde kısa süre içerisinde filmleri DVD'ye çekebilir, aileniz ve arkadaşlarınızla izleyebilirsiniz.

AoA DVD Creator videolarınızı evinizdeki DVD playerınızda izleyebileceğiniz, DVD'lere yazmanızı sağlayan kullanışlı bir programdır. AoA DVD Creatorile tatil, düğün ve aile videolarınızı kolayca DVD'ye yazıp arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece video dosyalarını sürükleyip programın içine bırakmak ve "Start" butonuna tıklamak işte bu kadar.

AoA DVD Creator ile AVI, MPEG, DAT, FLV, MPG, WMV, ASF, MP4, 3GP, MOV video formatlarını DVD formatına çevirerek, DVD'nize kaydedebilirsiniz.

Behlül Göktepe

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AoA DVD Ripper

    DVD filmlerinizdeki istediğiniz sahneleri kesip çıkartabileceğiniz ve popüler tüm formatlarda kaydedebileceğiniz bir ripleme programı arıyorsanız AoA DVD Ripper tam size göre.
  • McFunSoft DVD Creator

    McFunSoft DVD Creator ile DVD yakma ve menülerle DVD filmler hazırlama konusunda her türlü seçeneğe sahip olucaksınız.
  • Speed DVD Creator

    DVD kopyalamaya yarayan bir program...
  • AoA DVD to iPod Converter

    DVD filmlerinizi iPod Touch ve iPhone üzerinden izlemek isterseniz bu küçük program ile DVD filmlerinizin formatlarını çevirebilir ve cihazınıza aktarabilirsiniz.
  • AoA DVD Copy

    Bu gelişmiş özelliklere sahip program ile DVD'lerinizi ister kopyalayın ister yakın. Tek tuş ile tüm bu işlemleri gerçekleştirebilir ve güven içerisinde bunları yapabilirsiniz.
  • DVD Source Creator

    DVD Source Creator ile video dosyalarınızı DVD formatına çevirebiliceksiniz hemde görüntü kalitesini en yüksek seviyede tutarak.
  • Smart CD Menu Creator 1.0.0.44

    Smart CD Menu Creator 1.0.0.44 ile artık arşiv yapmak çok daha eğlenceli...
  • Karaoke CD+G Creator

    Power Karaoke CD+G Creator, kendi profesyonel CD+G karaokelerinizi yaratabileceğiniz kullanımı kolay bir programdır.