AoA DVD to iPod Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,503 TOPLAM İNDİRME
4.5 MB DOSYA BOYUTU

DVD filmlerinizi iPod Touch ve iPhone üzerinden izlemek isterseniz bu küçük program ile DVD filmlerinizin formatlarını çevirebilir ve cihazınıza aktarabilirsiniz.

AoA DVD to iPod ile sevdiğiniz ve favori DVD filmlerinizi DVD formatından taşınabilir aygıtınızın desteklediği formata dönüştürebilir ve taşınabilir aygıtınızdan da DVD kalitesinde videolar izleyebilirsiniz. Kolay kullanımı ve hızlı çevirisi ile size pratik bir kullanım sağlayan ve hemen hemen tüm taşınabilir aygıtların desteklediği ve en popüler dosya formatlarına uyum sağlayan AoA DVD to iPod programı ile iPod'unuza videolar yükleyebilirsiniz.

Desteklediği Bazı Formatlar; AVI, MPEG, WMV, 3GP v.s.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AoA iPod/PSP/3GP/MP4 Converter

    Popüler her formattaki videolarınızı taşınabilir cihazlarınızda oynatılabilir hale getirmek için kullanabileceğiniz bu gelişmiş format dönüştürme aracı ile artık nerede olursanız olun taşınabilir medya oynatıcınız ile videoların
  • Xilisoft DVD to DivX Converter

    Xilisoft DVD to Divx Converter, DVD formatındaki videolarınızı Divx video (AVI) formatına çevirmenize olanak tanıyan gelişmiş bir format dönüştürme aracıdır.
  • Free YouTube to DVD Converter

    Youtube'da izlediğiniz videoları DVD formatında kaydetmenize yardımcı ücretsiz, hızlı ve basit bir Youtube'dan DVD video dönüştürücü programdır.
  • YouTube to iPod Converter

    İstediğiniz YouTube videolarını iPod için uygun formata dönüştürerek aktarabilirsiniz.
  • Xilisoft YouTube to iPod Converter

    Bu program ile YouTube'dan video indirebilir, indirdiğiniz videoları iPod veya iPhone'a yükleyebilirsiniz.
  • Free Video to DVD Converter

    Ücretsiz olarak farklı formatlardaki video dosyalarınızı DVD formatına dönüştürerek birden çok dosyayı aynı DVD diskine yazdırmanıza yardımcı olan video dönüştürücü programıdır.
  • Pazera Free MP4 to AVI Converter

    Pazera Free MP4 to AVI Converter, MP4, M4V, MP4V formatındaki iPod/PSP dosyalarınızı AVI veya MPEG formatına çevirebileceğiniz ücretsiz ve basit bir dönüştürücüdür.
  • WMV to AVI MPEG DVD WMV Converter

    WMV biçimindeki video dosyalarınızı AVI, MPEG-1/2/4, DivX, XviD, DVD, VCD, SVCD biçimine hızlı bir şekilde dönüştürür.