AoA iPod/PSP/3GP/MP4 Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
56,585 TOPLAM İNDİRME
8.04 MB DOSYA BOYUTU

Popüler her formattaki videolarınızı taşınabilir cihazlarınızda oynatılabilir hale getirmek için kullanabileceğiniz bu gelişmiş format dönüştürme aracı ile artık nerede olursanız olun taşınabilir medya oynatıcınız ile videoların

AoA iPod/PSP/3GP/MP4 Converter, videolarınızı hızlı ve kolay bir şekilde taşınabilir cihazınıza uygun formatlara dönüştürebilir. Sony PSP, Apple iPod Video, 3G cep telefonları, MP4 çalarlar ile uyumlu formatlara istediğiniz her videoyu dönüştürebilirsiniz. AVI (DivX, Xvid), MOV/QT (QuickTime), FLV, MPEG (MPEG-1, MPEG-2), MPG, WMV/ASF, DAT, MP4, ve 3GP formatındaki videoları kolayca taşınabilir cihazınızda oynatılmaya uygun formatlara dönüştürebilir ve nerede olursanız olun bu taşınabilir cihazlarınız ile videolarınızı izleyebilirsiniz.

Yeni versiyonda hata onarımları yapılmış, dönüştürme işlemleri daha kaliteli hale getirilmiştir.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pazera Free MP4 to AVI Converter

    Pazera Free MP4 to AVI Converter, MP4, M4V, MP4V formatındaki iPod/PSP dosyalarınızı AVI veya MPEG formatına çevirebileceğiniz ücretsiz ve basit bir dönüştürücüdür.
  • MyVideoConverter

    VCD, SVCD, DVD, AVI, ASF, WMV, SWF,3GP,MOV,MPEG,RM, MP4,PSP,iPod, iPhone,FLV formatlarını birbirine dönüştürebilen MyVideoConverter ile dönüştürdüğünüz videoları düzenlemeniz de mümkün.
  • Google Video Converter 4.3.2

    Google Video Converter - popüler video formatlarını (VCD, SVCD, MPEG, MP4, WMV, 3GP, H.264/MPEG-4 AVC, H.264/PSP AVC, MOV, RM, ASF, FLV formatlarını AVI'ye) dönüştürebilme yeteneğine sahip kullanımı oldukça kolay bir program.
  • Pazera Free PSP Video Converter

    Pazera Free PSP Video Converter AVI, DivX, XviD, MPEG, MPG gibi en popüler video formatlarını Sony PSP ile uyumlu MP4 (H.264, PSP-MP4) formatına dönüştüren ücretsiz bir dönüştürücüdür.
  • AoA DVD to iPod Converter

    DVD filmlerinizi iPod Touch ve iPhone üzerinden izlemek isterseniz bu küçük program ile DVD filmlerinizin formatlarını çevirebilir ve cihazınıza aktarabilirsiniz.
  • SMV Converter

    Mov, Mp4, Vob, 3Gp, Mkv, Ogm, Flv formatlarından Smv formatına kolaylıkla video çevirebileceğiniz sade ve kolay kullanımlı video dönüştürücü.
  • Adusoft PSP Video Converter

    Divx, xvid, avi, wmv, asf, mpg, mpeg, vob, mov, qt, vcd, svcd, rm gibi birçok formattan Sony Playstation MP4 formatına dönüşüm yapabilirsiniz.
  • 3GP to MP3 Converter

    3GP to MP3 Converter, mobil video formatı 3GP'yi MP3 formatına kolayca ve hızlı olarak dönüştürmenizi sağlayan bir ücretsiz format dönüştürme programıdır.