Apex Racing APK

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.9/5 ZİYARETÇİ
7,798 TOPLAM İNDİRME
1.17 GB DOSYA BOYUTU

Apex Racing APK ile mobil cihazlarda gerçekçi bir araba yarışı oyunu oynamak isteyenler için harika bir deneyim sunuyor.

Apex Racing APK ile gerçekçi grafikler eşliğinde harika bir araba yarışı deneyimi yaşayabilirsiniz. Oyunun görsellerinden de görebileceğiniz üzere oldukça iyi bir görünüm sunmaktadır. Gerçekçi bir araba yarışı oyunu özellikle mobil cihazlarda ya paralı oluyor ya da yüksek seviyede depolama istemektedir. Ancak, Apex Racing APK diğer oyunlara göre çok daha düşük depolama istemektedir.

Apex Racing APK İndir

Apex Racing APK indirdiğinizde çevrim içi oynamanız gerektiğini şimdiden söyliyelim. Ancak, gerçekçi bir oyun olması Apex Racing APK'nin büyük bir avantajı olarak görülebilir. Hemen hemen her oyunda olduğu gibi bu oyunda da oyun içi satım alımlar mevcut bulunuyor. 

Kendi arabalarını özelleştirebileceğin ve bu sayede pisttin tozunu atabileceğin  Apex Racing APK aynı zamanda farklı kamera görünümleri ile karşımıza gelmektedir.

Oyun grafikleri iyi olmuş olsa da arayüzü pek iyi durmuyor. Her araba yarışı oyununda olduğu gibi sağ ve sol tarafta gaz ve fren bulunurken, sağ üst köşede hız göstergesi sol üst köşede ise bir harita bulunmaktadır. Oyunda haritanın bulunması oldukça iyi. Çünkü diğer türlü oyuncular yapacakları hamleleri önceden göremeyecekti. 

Araba yarışı oyunlarında araç renklerini sahaya göre seçmeniz gerektiğini de söylemeden geçmeyelim. Çünkü bazen saha ve araç renkleri birbirine girmekte ve oynanışa etki etmektedir. Siz de gerçekçi bir araba yarışı oyunu oynamak istiyorsanız Apex Racing APK indirebilir ve hünerlerinizi gösterebilirsiniz. 

Abdullah Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Apex Legends Mobile

    Sürükleyici bir atmosfere sahip olan Apex Legends Mobile apk indir nihayet tam sürüme geçiş yaptı. Hayatta kalmak artık daha zor.
  • Racing in Car 2021 APK

    En gerçekçi araba sürme oyunlarından biri olan Racing in Car 2021 APK birbirinden farklı özellikler ile karşımıza geliyor.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • Street Racing 3D APK

    Street Racing 3D APK Android yarış oyununda sokak yarışlarına katılıyorsunuz. Hız sınırının olmadığı online yarışlarda birinci olmaktan başka şansınız yok!
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Hill Climb Racing APK

    Hill Climb Racing APK'da, yokuş yukarı aracınızla tırmanın ve en uzağa sürmek için mücadele edin.