ApowerREC

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
25,094 TOPLAM İNDİRME

Windows için en iyi ekran kaydedici

ApowerREC, masaüstü ve mobil ortak en iyi ekran videosu çekme, ekran kaydetme programı, ekran kaydedici diyebilirim. Windows 10 ile gelen ekran kaydetme aracı Game DVR’dan memnun değilseniz, üçüncü parti hem ücretsiz indirilebilir hem de yetenekli ekran videosu kaydetme programı arıyorsanız tavsiye ederim. Ekran videosu çekmek son derece kolay ve hızlı!

Tüm ekran hareketlerini kaydedebilecek güçlü bir ekran kayıt programı arıyorsanız ApowerREC’i denemenizi tavsiye ederim. Masaüstü hareketleri, canlı yayın videoları, web üzerinden gerçekleştirdiğiniz sohbetler/toplantılar, oyunlar… Her şeyin kaydını bu programla alabiliyorsunuz. İster masaüstünün tamamını ister seçtiğiniz bir bölümü, isterseniz de fare hareketini sağladığınız bölgenin ekran kaydını sesinizle birlikte veya sessiz alma şansına sahipsiniz. PC ekranı ve web kamerasını otomatik olarak kaydetmek için görev oluşturma, çalışan bir programı kaydederek takibini sağlama şansına da sahipsiniz bu yeteneğe sahip bir ekran kaydedici yok. Programın diğer bir güzel yanı da; kayıt esnasında da düzenleme yapmaya izin vermesi. Kaydı sonlandırdıktan sonra da gelişmiş düzenleme seçeneklerine erişiyorsunuz. Kaydettiğiniz videoyu MP4, AVI, WMV, MOV gibi farklı formatlara dönüştürebiliyorsunuz.

Windows, Mac, Android, iPhone tüm cihazlarda sorunsuz ekran kaydetme deneyimi sunan ApowerREC, seneler öncesinin sistemlerinde bile çalışacak şekilde tasarlanmış.

Erkan Calp

ApowerREC

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
197 TOPLAM İNDİRME
3.9 MB DOSYA BOYUTU

Android telefonlar için ücretsiz ekran videosu çekme uygulaması

ApowerREC, Android telefon için rootsuz ekran videosu çekme, ekran kaydetme uygulaması. Android telefonunuzda oynadığınız oyunları, görüntülü konuşmalarınızı, canlı yayınlarınızı vs. kaydetmek için kullanabileceğiniz harika bir ekran kaydı alma uygulaması. Diğer ekran videosu çekme uygulamalarından farkı; ücretsiz indirilebilir olması, Full HD kalitede sınırsız kayda izin vermesi.

Bazı Android telefonlar ekran videosu çekme, ekran kaydetme uygulamalarıyla birlikte gelirken, bazı Android telefonlarda ekran kaydı alma uygulaması bulunmuyor. Android platformunda onlarca üçüncü parti ekran videosu çekme uygulaması mevcut ancak ApowerREC gibi rootsuz kullanılabileceğiniz, sınırsız kaydetmeye izin veren, dikey ve yatay dilediğiniz formatta kayıt alabileceğiniz, parmak dokunuşlarını da gösteren tam özellikli ve de ücretsiz ekran videosu çekme uygulaması yok ya da rastlamak güç.

ApowerREC Özellikleri:

  • Ekran videosunu kolayca çekin, çözünürlüğü dilediğinizce ayarlayın.
  • Ekran kaydı alırken telefon hoparlörü/mikrofon üzerinden sesi de kaydedin.
  • Ön kamerayla yüzünüzü, görüntülü sohbetleri, canlı yayınları kaydedin.
  • Oyunları dikey veya yatay modda kaydedin.
  • Parmak dokunuşlarını da kaydeder.
  • Geri sayımı bekleyin ve kayda başlayın.
  • Kayda başlamadan önce bit oranı ve kare hızını ayarlayın.
  • Filigransız, sınırsız, boyut veya başka bir sorun yaşamadan ekran kaydedin.
  • Kaydedilen videoları yönetin.
  • Kaydedilen videoları tek dokunuşla kişilerinizle paylaşın veya YouTube, Google Drive’a yükleyin.
Erkan Calp

ApowerREC

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
26.3 MB DOSYA BOYUTU

ApowerREC uygulamasını kullanarak ekran videosu çekebilir ve dilediğinizi düzenleyebilirsiniz.

ApowerREC uygulamasıyla iOS cihazlarınızda çok kolay ve ücretsiz bir şekilde ekran videosu çekebilirsiniz.

iPhone ve iPad cihazlarınızdaki uygulamalar, görüntülü sohbetler ve diğer ekran etkinliklerini kaydedebileceğiniz ApowerREC uygulaması, videolarınıza herhangi bir filigran eklemeden tam ekran kayıt alabilmenizi sağlıyor. Uygulamaların kullanımları için eğitim videoları çekebileceğiniz, bir tanıdığınız için yol gösterme videoları çekebileceğiniz ApowerREC uygulamasında, kayıtlı videolarınızı düzenleyebilmeniz de mümkün.

Kaydettiğiniz videoları kolayca diğer cihazlara yansıtma seçeneği de sunan ApowerREC uygulamasında, videolarınızı ister Fotoğraflar bölümüne isterseniz de Dropbox, Google Drive ve OneDrive gibi bulut depolama hesaplarınıza kaydedebilirsiniz. Canlı sunumlarınız için dokunma eylemleri özelliği de sunan ApowerREC uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor.

Uygulama özellikleri

  • Filigran olmadan tam ekran kayıt
  • Videoları düzenleme
  • Videoları diğer cihazlara yansıtma
  • Yerel depolama ve bulut depolamaya kayıt
  • Canlı sunumlar için dokunma eylemleri
Volkan Yılmaz

ApowerREC

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
328 TOPLAM İNDİRME
8.2 MB DOSYA BOYUTU

Mac cihazlar için en iyi ekran videosu çekme programı

ApowerREC, Mac için kullanıcıları için en iyi ekran videosu çekme, ekran kaydetme programı diyebilirim. Ekran videosu çekmek dışında ekran görüntüsü almak için de kullanabileceğiniz, video düzenleme, video dönüştürme, görev programlama gibi gelişmiş özellikler de sunan bir ekran kaydedici. Üstelik Mac için de ücretsiz indirilebilir!

Mac bilgisayarınızda ücretsiz ve de gelişmiş bir ekran videosu kaydetme programı arıyorsanız, hem mobil hem de masaüstü tüm cihazlarda sorunsuz ekran kaydetme deneyimi sunan ApowerREC’i tavsiye ederim. Ekranın herhangi bir bölgesini, tam ekranı veya farenin hareket ettiği noktayı takip ederek ekran videosunu kusursuzca alan program, web kamera kaydı da alabiliyor. Sadece web kamerasındaki görüntüleri veya hem web kamerası hem de ekranınızı aynı anda kaydedebiliyorsunuz. Ses kaynağını da kendiniz belirliyorsunuz. Video kaydınızı sonlandırdıktan sonra düzenlemenizi yapıp istediğiniz bir formatta (MOV, AVI, MP4, WMV…) kaydediyor, dilerseniz tek tıkla paylaşıyorsunuz.

Canlı yayın videoları hazırlamak, oyunlarınızı kaydetmek, görüntülü sohbetleri kaydetmek, öğretici/nasıl yapılır videolar hazırlamak için ideal bir ekran kaydedici olan ApowerREC, Mac OS 10.8 ve üzeri sürümlerle uyumlu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ApowerMirror

    ApowerMirror, Android ve iPhone için ekran videosu çekme, ekranı PC'ye kablosuz aktarma programı.
  • RecForth

    RecForth ile Windows bilgisayarınızın ekranını ücretsiz olarak videoya çekebileceksiniz.
  • Camtasia Studio

    Camtasia Studio 2021 son sürüm, en başarılı ekran videosu çekme ve video düzenleme programlarından biridir.
  • Bandicam

    Bandicam, ücretsiz ekran kaydedicidir. Bandicam ile ekran videosu çekme, oyun kaydetme, cihaz kaydı alma (Webcam, Xbox, PlayStation) çok kolay!
  • iPhone Screen Recorder

    iPhone Screen Recorder, iPhone ve iPad kullanıcıları için ekran kaydetme, ekran videosu çekme programı.
  • GOM Cam

    GOM Cam, PC ekranı, web kamera ve oyun kaydetme seçenekleri sunan ekran videosu çekme - alma programı olarak kullanılan Türkçe bir uygulamadır.
  • iPhone/iPad Recorder

    iPhone/iPad Recorder, iPhone ve iPad ekranını jailbreaksiz bilgisayara yansıtma, ekran videosu çekme programı.
  • iFun Screenshot

    iFun Screenshot, kolay ekran görüntüsü alma, düzenleme, sabitleme, paylaşma özellikleriyle dikkat çeken ekran yakalama programı.