Apowersoft Android Recorder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
596 TOPLAM İNDİRME
19.48 MB DOSYA BOYUTU

Apowersoft Android Recorder, Windows bilgisayarlar ve Android cihazlar arasında bağlantı kurmak için kullanabileceğiniz güçlü bir uygulama.

Apowersoft Android Recorder uygulaması, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarını ile Android tabletleriniz veya telefonlarınız arasında bağlantı kurmanıza yardımcı olan bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. 

Mobil telefonlar üzerinde ekran görüntüsü ve videosu kayıt etme üzerine başarılı uygulamaların yayıncısı olan Apowersoft'tan mükemmel bir uygulama ile daha karşınızdayız. Android Recorder uygulası ile telefonlarınız ve bilgisayarlarınız arasında bağlantı kurarak telefonunuzun ekranını eş zamanlı olarak bilgisayarınıza da yansıtabiliyor ve kolayca video alabiliyorsunuz. Bir Chromecast alıcısı olan Android Recorder, kolay bir şekilde telefonun ekranını gerçek zamanlı olarak bilgisayara yansıtabiliyor. Özelleştirilebilir ayarlara da sahip olan uygulama ile bilgisayara aldığınız görüntünün kaydını alabiliyor ve aynı zamanda kayıtlarda düzenlemeler yapabiliyorsunuz. Oynadığınız oyunların ya da kullandığınız programların ekranlarını bilgisayar üzerinden kolayca kayıt altına alabilir ve anında paylaşabilirsiniz.

Uygulamayı kullanabilmek için telefonunuzun ekran paylaşımı özelliğine sahip olması gerekiyor. Eğer telefonunuzunda bu özellik varsa telefonun ekranını bilgisayarınızla paylaşmalı ve daha sonrasında uygulamayı açmanız yeterli oluyor.

Apowersoft Android Recorder uygulamasını Windows bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Apowersoft Android Recorder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
596 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Apowersoft Android Recorder, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızın ekran videolarını almanıza yardım eden güçlü bir uygulamadır.

Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızın ekran videolarını kayıt etmenize yardımcı olan bir uygulama olan Apowersoft Android Recorder, sahip olduğu özelliklerle güçlü bir şekilde karşımıza çıkıyor.

HD olarak ekran videoları almanıza yardımcı olan Apowersoft Android Recorder, sahip olduğu özelliklerle güçlü bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Telefonunuzda oynadığınız her türlü oyunu kolay bir şekilde kayıt altına almanıza yarayan uygulama aynı zamanda mikrofonu da kontrol ederek sesinizi de kayıt edebiliyor. Bu nedenle oynadığınız oyunları kayıt altına alırken aynı zamanda yorumlarınızı da videoya dahil edebiliyorsunuz. Ön kamera ile kendinizi de kayıt edebilir ve kayıt durdurma-devam etme araçlarını da kullanabiliyorsunuz. Uygulama ile aldığınız ekran videolarının frame sayılarını, bit hızlarını ve görüntü kalitelerini kolayca ayarlayabiliyor ve kayıt ettiğiniz videoları anında paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca uygulama ile ekran görüntüsü de alabiliyorsunuz.

Öte yandan uygulamanın Windows ve Mac uygulamalarını da bilgisayarınıza indirerek telefonunuzdaki görüntüyü eş zamanlı olarak görüntüleyebilirsiniz. Apowersoft Android Recorder uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Apowersoft Android Recorder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME
11.56 MB DOSYA BOYUTU

Mac bilgisayarlarınız ve Android cihazlarınız arasında ekran bağlantısı kurmak için kullanabileceğiniz güçlü bir uygulamadır.

Apowersoft Android Recorder, Mac OS X işletim sistemine sahip bilgisayarlarınız ve Android işletim sistemine sahip tablet veya telefonlarınız arasında senkronizasyon kurmak için kullanabileceğiniz güçlü bir uygulamadır. 

Chromecast uygulaması olarak karşımıza gelen Android Recorder uygulaması, mobil cihazlarının ve Mac bilgisayarlarınız arasında ekran paylaşımı yapmak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Uygulama ile telefonlarınızı ya da tabletlerinizi kolayca bilgisayarlarınıza bağlayabilir ve mobil cihazınızın ekranını bilgisayara yansıtabilirsiniz. Uygulama ile ekranı yansıtmakla kalmayıp aynı zamanda ekran videosu ve görüntüsü de kayıt edebilirsiniz.

Gayet basit bir kullanıma sahip olan uygulama ile kolayca telefonun ekranını bilgisayarınıza aktarabiliyorusunuz. HD çözünürlüklerde görüntü aktarabilen uygulama ile videoları kayıt edebilir ve bir takım optimizasyonları da yapabilirsiniz. Ayrıca uygulama ayarlarıyla oynayarak kayıt edilen videoların kalitelerini değiştirebilirsiniz. Öte yandan güçlü özelliklere sahip olan uygulamayı kullanabilmek için telefonun ekran paylaşımı özelliğine sahip olması gerekiyor. Eğer bu özellik telefonunuzda ya da tabletinizde yoksa malesef uygulamayı verimli kullanamıyorsunuz. Eğer telefonunuzunda bu özellik varsa telefonun ekranını bilgisayarınızla paylaşmalı ve daha sonrasında uygulamayı açmanız yeterli oluyor. Kayıt ettiğiniz videoların formatlarıyla oynayarak tüm platformlarda paylaşabilir ve kullanabilirsiniz. Güçlü bir kayıt aracı arıyorsanız Android Recorder tüm işlerinize yardımcı olabiliyor.

Apowersoft Android Recorder uygulamasını Windows bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Apowersoft Free Audio Recorder

    Apowersoft Free Audio Recorder, mikrofon yardımıyla ses kaydı yapabileceğiniz basit ama etkili bir ses kaydetme programıdır.
  • Apowersoft Desktop Screen Recorder

    Apowersoft Desktop Screen Recorder, bilgisayar ekranınız üzerinde yer alan herhangi bir bölümün kaydedebileceğiniz güçlü bir ekran kayıt aracıdır.
  • Apowersoft Free Screen Recorder

    Apowersoft Free Screen Recorder kullanışlı bir ekran görüntüsü kaydetme programıdır.
  • Super Mp3 Recorder Pro

    Ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabilir ve istediğiniz şekilde yeni ses dosyaları yaratabilirsiniz.
  • LMMS

    LMMS ücretli dijital müzik kayıt programlarına alternatif olarak yararlanılabilecek açık kaynak bir yazılım.
  • iPhone Screen Recorder

    iPhone Screen Recorder, iPhone ve iPad kullanıcıları için ekran kaydetme, ekran videosu çekme programı.
  • iPhone/iPad Recorder

    iPhone/iPad Recorder, iPhone ve iPad ekranını jailbreaksiz bilgisayara yansıtma, ekran videosu çekme programı.
  • BitRope Recorder

    Basit ve kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çeken BitRope Recorder ile temel seviyedeki ses kayıt işlemlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.