App Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu

App Tycoon, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Kod yazıp uygulamalar geliştirerek para kazanma hayalleri peşinde koşan bir karaktere büründüğünüz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Mobil uygulama geliştiren kişilerin kimliğine girip kendi eşsiz uygulamalarınızı geliştirerek satmaya çalıştığınız bir oyun olan App Tycoon, para kazanıp zengin olmaya çalıştığınız bir oyundur. Kendi uygulama şirketinizi de kurabileceğiniz oyunda şirketinizi büyüterek zengin olabiliyorsunuz. Yüzlerce zorlu görevin de yer aldığı oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Benzersiz bir simülasyon oyunu olarak nitelendirebileceğim App Tycoon ile gerçek bir geliştirici gibi hissedebiliyorsunuz. Yazılım sektörüne adım atmak isteyen ya da bu alanla ilgilenenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm App Tycoon sizleri bekliyor.

App Tycoon oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

App Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli bir simülasyon oyunu

App Tycoon, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama geliştiricisi rolüne büründüğünüz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz ilgi çekici bir mobil simülasyon oyunu olan App Tycoon, uygulama geliştirerek para kazanma hayalleri peşinde koşan bir karaktere büründüğünüz bir oyundur. Kendi uygulama şirketinizi kurabileceğiniz oyunda işleri büyüterek daha fazla para kazanıyorsunuz. Şirketinizi de iyi bir şekilde idare etmeniz gereken oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Benzersiz bir simülasyon oyunu olarak nitelendirebileceğim App Tycoon, gerçek bir geliştirici gibi hisse kapılmanıza da yardımcı oluyor. Mobil uygulama ve yazılım sektörüyle ilgilenenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm App Tycoon oyunu sizleri bekliyor.

App Tycoon oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smartphone Tycoon 2 APK

    Smartphone Tycoon 2 APK, telefon yapma oyunu olarak geçiyor. Kendi şirketinizi kurup akıllı telefonlar tasarlıyor, pazar lideri olmak için çalışıyorsunuz.
  • Idle Taxi Tycoon APK

    Idle Taxi Tycoon APK'da kendi taksi durağımızı yöneteceğiz.
  • Junkyard Tycoon APK

    Junkyard Tycoon APK araba oyunları oynamayı sevenler için harika bir simülasyon oyunu. Hurda arabaları alıp sattığınız oyunda vakit hızla akıp gidecek.
  • Idle Miner Tycoon APK

    Idle Miner Tycoon APK Android oyunda kendi maden şirketinizi kurup yönetiyorsunuz. Madencilik oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Milk Farm Tycoon APK

    Mobil simülasyon oyunları arasına yeni katılan Milk Farm Tycoon APK ile süt imparatorluğu kurmaya çalışacağız.
  • Idle Mental Hospital Tycoon APK

    Ücretsiz olarak yayınlanan Idle Mental Hospital Tycoon APK'da deli hastanesini yönetmeye çalışacağız.
  • Game Dev Tycoon APK

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Game Dev Tycoon APK'da, kendi oyun şirketinizi kurun ve oyun piyasasında isminizi en üstlere taşıyın!
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu