Applet Menu Pack 1.0

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,154 TOPLAM İNDİRME
2.08 MB DOSYA BOYUTU

Bunlar basit kullanımlı ve zengin özellikli üç Java appletidir ve kolay yönlendirilen, müthiş görünümlü Web sayfaları yapmanızı sağlar. ApMenu etkileyici fare üstü ve soluklaştırma efektleriyle dikey ve yatay menüler yapmak için hız

Bunlar basit kullanımlı ve zengin özellikli üç Java appletidir ve kolay yönlendirilen, müthiş görünümlü Web sayfaları yapmanızı sağlar. ApMenu etkileyici fare üstü ve soluklaştırma efektleriyle dikey ve yatay menüler yapmak için hızlı bir applettir. ApButtonMenu etkileyici düğme menüleri yapmanızı sağlar, herhangi bir siteyi çekici hale getirmek için idealdir. ApPopupMenu pop-up menüler geliştirmek için güçlü bir applettir.

Menüler Web sayfası içeriğinin üstüne binebilir ve sınırsız alt menü sayısı vardır. Her üç applet de renkleri, yazı tiplerini, metin yerleşimini, hedef çerçeveleri ve birkaç görsel efekti destekler. rnrn

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SwingStarter 1.0

    SwingStarter, Swing tabanlı bir iç geliştirilmiş iskeletten türetilmiş, kaynak kodu ve çalışabilir dosyalar içeren bir örnek Java uygulamasıdır.
  • Bar Chart Applet 2.0

    Bar Chart Applet, web sitenize çubuk grafikler eklemek için kullanabileceğiniz kullanışlı bir applet.
  • Tree Applet 1.3

    Bu Java appleti tüm sitenizi bir araç yapısında haritalayarak ziyaretçileriniz için mükemmel bir yönlendirme sistemi sağlar.
  • Buttonbar Applet 1.5

    Son zamanlarda neredeyse her Web sitesinde gördüğümüz, fare imleci üstüne geldiğinde renk veya şekil değiştiren düğmeleri artık siz de kolay yoldan yapabileceksiniz.
  • Javascript Obfuscator 1.0

    Javascript Obfuscator 1.0
  • Hjava Menu Applet 1.1

    Hjava Menu Applet orjinal bir menü applet örneğidir ...
  • 255 Magic Animating Buttons 3.2

    Magic Buttons, fareye duyarlı geçiş efektlerine sahip menü appletleridir.
  • Chutzpah

    Chutzpah, JavaScript ünite testini web sitenize entegre etmenize yardımcı olan bir açık kaynaklı JavaScript ünitesi test etme programıdır.