AppRaisin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

AppRaisin, Windows platformuna çıkan en yeni ve popüler uygulama, oyunları takip edebileceğiniz bir mağaza uygulaması.

AppRaisin, Windows’un kendi uygulama mağazasından son çıkan, popüler oyun ve uygulamaları takip etmek zor geliyorsa başka bir deyişle yeni oyun ve uygulamaları keşfetmek için mağazayı kullanışsız buluyorsanız kesinlikle göz atmanız gerektiğini düşündüğüm bir uygulama.

AppRaisin, platforma çıkmış alternatif mağaza uygulamalarından oldukça farklı diyebilirim. Benzerlerinin aksine son çıkan ve en çok indirilmiş uygulama ve oyunları haber akışı olarak sunuyor. Windows tablet ve telefonunuzda kullandığınız uygulamanın son güncellemesinin hangi yenilikleri içerdiğini, oynadığınız oyuna hangi bölümlerin eklendiğini görebiliyorsunuz. Dilerseniz beğendiğiniz oyun ve uygulamadan arkadaşlarınızın da haberdar olmasını sağlayabiliyorsunuz.

AppRaisin’ın en beğendiğim özelliklerinden birisi uygulama ve oyun ayrımı yapmaması. Platforma hangi oyun veyahut uygulama çıktıysa aynı gün haberiniz oluyor.

Erkan Calp

AppRaisin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
0.02 MB DOSYA BOYUTU

AppRaisin, Windows Phone telefonunuz için son çıkan oyun ve uygulamaları takip edebileceğiniz alternatif mağaza uygulaması.

AppRaisin, Windows Phone telefonunuz için yeni uygulama ve oyunları takip edebileceğiniz sürekli güncel bir platform diyebilirim. Windows Phone platformu için özel hazırlanan en yeni uygulama ve oyunları daha kolay keşfetmeniz için hazırlanmış uygulamada dilerseniz kendiniz de içerik ekleyebiliyorsunuz.

Windows Phone Mağazası’nda son çıkan, güncellenen, popüler uygulama ve oyunları görmek için sekmeler arasında gezinmek zor geliyorsa AppRaisin uygulamasıyla kesinlikle tanışmanız gerektiğini düşünüyorum. Windows platformuna ne kadar uygulama ve oyun çıkmış ise uygulamada görmek mümkün. Alternatif mağaza uygulamalarının aksine uygulama ve oyun güncellemelerini haber görünümünde sunan uygulamada popüler ve yeni gönderiler ayrı olarak listeleniyor. Böylelikle kesinlikle denemeniz gereken ve yeni çıkmış uygulama ve oyunları kolaylıkla takip edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows Reading List

    Windows Reading List, Windows bilgisayar ve tabletinizde okuma listesi oluşturabileceğiniz uygulamalar arasında.
  • 3uTools

    3uTools ile Windows bilgisayarınızda müzik, resim vb. dosya boyutlarının ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • MoboPlay

    MoboPlay for PC, Android ve iOS cihaz yöneticisi; aynı zamanda ücretsiz mobil oyun, uygulamalar sunuyor.
  • Battery Monitor

    Battery Monitor sayesinde bataryanızı en iyi şekilde kullanmanıza ve ne kadar süre şarjı gideceğini gerçek zamanlı olarak görmenize yardımcı bir Windows bileşenidir.
  • Share to Speech

    Share to Speech, yazıyı sese çevirip daha sonra dinleten ödüllü bir yardımcı uygulamadır.
  • Google Search

    Lider arama motoru Google'ın Windows 8 uygulamasıdır.
  • DigiGuide

    Digiturk'ün rehber uygulaması DigiGuide ile eğlence dünyasını yakından takip edin.
  • 3DMark

    3DMark Windows 8 uygulaması ile Windows tabletinizin performansını ölçebilirsiniz.