AppRemover

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10,796 TOPLAM İNDİRME
11.42 MB DOSYA BOYUTU

Kurduğunuz antivirüs programları bilgisayarınızın çok yavaşlamasına sebep oluyorsa bu programı kullanarak ağır güvenlik yazılımlarını kolayca kaldırabilirsiniz.

Bilgisayarınıza kurmuş ve silmiş olduğunuz güvenlik ve antivirüs yazılımları bir süre sonra cihazınızda beklenmedik yavaşlamalar ve sorunlara sebep olabiliyorlar. Her ne kadar Windows işletim sistemi programları kaldırma seçeneği sunsa da kimi zaman inatçı programlar bilgisayarınızda artık parçalar bırakarak bu soruna yol açıyorlar.

AppRemover programı sadece güvenlik ve antivirüs yazılımlarının artıklarını temizlemek için hazırlanmış özel ve ücretsiz bir program. Eğer bu sorundan kaynaklı yavaşlamalar seziyorsanız programı kurduktan sonra tarama yaparak artakalan yazılımları temizleyebilir ve sisteminizi verimsiz artık parçalardan kurtarabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

AppRemover

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
445 TOPLAM İNDİRME
4.51 MB DOSYA BOYUTU

Mac'inizde bulunan güvenlik yazılımlarını kolayca ve tamamen kaldırabilmek için bu ücretsiz aracı kullanabilirsiniz.

AppRemover uygulaması Mac bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz ve adından da tahmin edebileceğiniz gibi uygulamaların kaldırılabilmesi için hazırlanmış bir uygulama ve program kaldırma aracı. Ancak diğer benzer araçlardan farkı esas iddiasının güvenlik ve koruma programlarına karşı etkili olduğunu belirtmesi. Zira sisteminize yapışıp kalan antivirüs, anti spyware ya da anti malware programları bir türlü tam anlamıyla kaldıramamaktan şikayetçiyseniz bu uygulamayı seveceksiniz.

Pek çok güvenlik programını kaldırmak deneyimsiz kullanıcılar için çok zor olabiliyor ve eskisini kaldırmadan yeni bir program kuramadığınız için iş içinden çıkılamaz hale gelebiliyor. AppRemover bu kaldırılması sıkıntılı güvenlik programlarını başarı ile kaldırabiliyor ve böylece tertemiz bir bilgisayara dönüş yapabiliyorsunuz.

Arayüz olarak çok temiz ve kullanımı kolay bir yapıya sahip olan programı denerken pek sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Açıldıktan sonra bilgisayarınızdaki güvenlik yazılımlarına dair bir tarama gerçekleştiren program, daha sonra bu taramanın sonuçlarını size bildiriyor ve kaldırmak istediklerinizi seçmenizi istiyor. Ortalama bir işlemci ve bellek kullanımı bulunan AppRemover'ı herhangi bir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MyUninstaller

    Program Ekle/Kaldır menüsünden kaldıramadığınız yazılımları bu program ile bularak rahatlıkla kaldırabilirsiniz.
  • Absolute Uninstaller

    Bilgisayarınızın program ekle-kaldır bölümünde olan-olmayan tüm programları silmeye yararayan bir program.
  • Wise Program Uninstaller

    Wise Program Uninstaller ile bilgisayarınızdan kaldırmakta güçlük çektiğiniz yazılımları kaldırabilirsiniz.
  • Total Uninstall

    Total Uninstall kullanışlı bir program kaldırma aracıdır.
  • Uninstall Tool

    Sisteminizden kaldıramadığınız program ve/veya güncellemeleri bu programla kolaylıkla kaldırabilirsiniz.
  • MInstAll

    MInstAll ile bilgisayarınıza program ekleyip kaldırabilirsiniz
  • Mirekusoft Install Monitor

    Mirekusoft Install Monitor ücretsiz bir program kaldırma aracıdır
  • IObit Uninstaller

    IObit Uninstaller, program kaldırma aracıdır. Lisans kodu gerekmeksizin ücretsiz olarak Windows 10 PC'nizdeki istenmeyen yazılımları kolayca kaldırabilirsiniz.