Arctic Cat Snowmobile Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Arctic Cat Snowmobile Racing mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Arctic Cat Snowmobile Racing eğer hız ve heyecanı seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Arctic Cat Snowmobile Racing'de bizi bitmek bilmeyen bir yarış tecrübesi bekliyor. Oyunda karlarla kaplı dağlara ve buz tutmuş göllere konuk oluyoruz ve bu zorlu arazilerde kar motorumuz ile hız limitlerini zorluyoruz. Fakat zamana karşı yarıştığımız bu yarış tecrübesi göründüğü kadar kolay değil; çünkü oyunda birçok farklı engel bizi bekliyor.

Arctic Cat Snowmobile Racing'de karşımıza derin kar çukurları çıkarken rampalardan zıplayıp havada süzülerek bu çukurları atlatmamız gerekiyor. Ayrıca yol üzerindeki altınları toplayarak puanımızı artırabiliyoruz. Oyunda yarış performansımız değerlendirilmekte. Kar motorumuzla yapacağımız akrobatik hareketler, rampalardan uçup attığımız taklalar bize ekstra puan kazandırmakta.

Arctic Cat Snowmobile Racing'de kazandığımız altınlar yeni araçların kilidini açmak ve yarışçımızın görünümünü kişiselleştirmek için kullanabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Arctic Cat Snowmobile Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
138 MB DOSYA BOYUTU

Arctic Cat Snowmobile Racing mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kar yarışı oyunudur

Arctic Cat Snowmobile Racing çılgın akrobatik hareketleri yüksek hızla birleştirmenize imkan tanıyan bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Arctic Cat Snowmobile Racing'de bizi oldukça zorlu arazi şartlarında geçen bir yarış tecrübesi bekliyor. Oyunda kar motorumuza atlıyoruz ve karla kaplı dağ yamaçlarında, buzla kaplı göllerde bitmek bilmeyen bir yarış macerasına atılıyoruz. Bu yarışlarda ise rampalardan uçarak havalarda taklalar atabilmekteyiz.

Arctic Cat Snowmobile Racing'de karşımıza çıkan engelleri aşmak için akrobatik yeteneklerimizden faydalanıyoruz ve aracımızı havada kontrol etmeye çalışıyoruz. Bu işi başarıyla gerçekleştirdikçe oyunm sonunda performansımız değerlendiriliyor ve ek puan kazanabiliyoruz. Oyunda engelleri aşıp yarışı tamamlamaya çalışırken bir yandan da altınları toplayabiliyoruz. Kazandığımız parayı yeni kar motorlarının kilidini açmak için kullanabiliyoruz. Ayrıca yarışçımız için de farklı kostümlerin kilidini açabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Racing Master APK

    mobil oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Racing Master APK'da, gerçek hayattaki araçları satın alın ve diğer oyuncularla mücadele edin.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Police Drift Racing

    Police Drift Racing Android oyununda arabayı kaydırarak polislerden kaçıyoruz.