Arena Masters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME

Arena Masters, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.

Arena Masters, anime severlerin keyif alarak oynayacağını düşündüğüm aksiyon rpg oyunu. Android telefonunuzda hack and slash oyunlarına yer veriyorsanız oynadığınız süre boyunca eğlenceli vakit geçireceğiniz, görselleriyle de kaliteli bir yapım. Hem de indirmesi ve oynaması ücretsiz.

Lookism - Naver’ın popüler çizgi roman/karikatürü HyungSeok Park ve Vasco’da yer alan karakterlerle arenaya girdiğimiz aksiyon oyununda sıkıcı zindanlarda zaman geçirmek yerine gerçek zamanlı PvP savaşlara katılıyoruz. Gizlilik içinde sürdürmemiz gereken, hayatta kalma üzerine kurulu zombi virüsü, arkadaşlarımızla gücümüzü birleştirip haritanın kontrolünü ele aldığımız tepenin kralı ve birebir aksiyona girdiğimiz, yükselme mücadelesi verdiğimiz düello arena, çok oyunculu PvP savaş modları arasında.

Oyunda özel yeteneklere sahip, saldırı – savunma – destek pozisyonunda görevini yapan 13 karakter yer almakta. Kahramanlarımızı bir araya getirerek en güçlü takımı kuruyor, gerçek oyunculara karşı savaşıyoruz. Bu arada kahramanlar için kilidi açılabilir birçok skin bulunmakta.

Erkan Calp

Arena Masters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Arena Masters, multiplayer (çok oyunculu) PvP savaş modları sunan iPhone ve iPad oyunu.

Arena Masters, Lookism – Naver’ın meşhur karikatür/çizgi romanı HyungSeok Park and Vasco’daki karakterlerin yer aldığı aksiyon rol yapma oyunu.

iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyunda sıkıcı zindanlar yerine rekabetçi PvP savaşlarda mücadele ediyoruz. Grafiklerin de oynanış kadar kaliteli olduğu oyunu hack and slash, aksiyon rpg, strateji – savaş oyunlarından keyif alan herkese tavsiye ederim.

Savunma, saldırı ve destek hattında mücadele veren, kendilerine has özelliklere sahip, özelleştirilebilen 13 karakterin yer aldığı oyunda zombi virüsü, tepenin kralı ve arena düellosu gibi ilginç adlara sahip üç multiplayer (çok oyunculu) PvP savaş modu bulunmakta. Ölümcül zombi virüsü modunda hayatta kalma mücadelesi verirken, tepelerin kralı modunda arkadaşlarınızla birlik olup haritanın kontrolünü almaya çalışıyorsunuz. Son mod arenada teke tek kapışıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Count Masters Crowd Runner 3D APK

    Count Masters Crowd Runner 3D APK, çöp adamların çarpıştığı aksiyon oyunu. Count Masters APK Android oyun vakit geçirmek için birebir.
  • Dash Masters

    Dash Masters, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Arena Breakout APK

    Arena Breakout APK Tencent tarafından geliştirilmiş olan, birinci şahıs açısından oynanan aksiyon ve hayatta kalma temalı bir mobil oyundur.
  • Bomb it! Bounce Masters

    Zıplayarak ilerlemeye çalışacağız.
  • Mech Arena

    Bir robot olup savaşmaya hazır mısın? Mech Arena oyunu senden rakiplerine karşı mücadele vermeni istiyor!
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Knights Fight: Medieval Arena

    Knights Fight: Medieval Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Rumble Arena

    Rumble Arena, Android cihazlar için geliştirilen sürükleyici bir aksiyon oyunudur.