Artisan DVD/DivX Player

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
45,762 TOPLAM İNDİRME
1.35 MB DOSYA BOYUTU

En popüler video, ses ve resim dosya formatlarını destekleyen, çok fazla gelişmiş özellik bulundurmayan, kullanışlı ve ücretsiz bir medya oynatıcı.

Artisan DVD/DivX Player programı DVD ve DivX formatındaki video dosyalarınızı oynatmanıza yarayan, Microsoft DirectX teknolojisi ile güçlendirilmiş bir ücretsiz bir video oynatıcı. En popüler video, ses ve resim formatlarına destek sunan bu program ile DVD ve DivX dosyalarınızın yanında AVI, MPEG, WMV, ASF, MP3, JPEG ve GIF formatlarınıdaki dosyaları da açabiliyorsunuz.

Program içerisinde bulundurduğu ekran yakalama özelliği ve fonksiyonelliği ile en sevdiğiniz görüntüleri ve sesleri büyük dosyalardan ayıklayıp bilgisayarınıza kaydemenize imkan sağlıyor. En favori videolarınızı bıraktığınız yerden devam ettirme özelliğide bulunan bu program güçlü alternatiflerine rağmen tercih edilebilir bir medya oynatıcı.

Uyarı! Program yüklemesi sırasında gelen reklam uygulama kurulumlarını dilerseniz iptal edebilirsiniz. Ayrıca oynatıcının profesyonel sürümü ile ilgili çıkan uyarıyı daha sonra hatırlat (Remind me later) seçeneği ile iptal edip ücretsiz sürümün kullanımına devam edebilirsiniz.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free DivX Player

    Free DivX Player, DivX ve XviD formatlı video dosyalarını izlemenize olanak sağlayan modern ve sezgisel bir medya oynatıcıdır.
  • Ace Divx Player 2.1

    Divx mpeg mpv mpa mp3 mp4 avi asf CDA DAT formatlarını çalıştırma özelliklerine sahip...
  • Ace Media Player

    Ace Media Player, DivX, QuickTime, Real Media ve Windows Medya formatlarını destekleyen ücretsiz evrensel bir medya oynatıcıdır.
  • AVS DVD Player

    AVS DVD Player, DVD oynatma programı arayanlar için basit, güçlü ve ücretsiz bir çözüm.
  • Ultra Dvd Player v1.0

    Ultra DVD Player ile dvd ler sorunsuz bir şekilde izleniyor.
  • Easy DVD Player

    Easy DVD Player, birçok özelleştirilebilir ses ve video fonksiyonuna sahip gelişmiş bir DVD izleme programıdır.
  • DVD-Ranger Player

    DVD-Ranger Player, kendinize özgü çalma listeleri oluşturabileceğiniz ve ekran görüntüsü alabileceğiniz bir video oynatıcısıdır.
  • Elecard DVD Player

    DVD oynatıcı ve kolay ve kullanışlı bir proğram...