Astro Bouncer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Astro Bouncer, galakside dikenli uzaylılarla karşılaşan bir astronota yardım ettiğimiz yepyeni bir Windows 8.1 oyunu.

Astro Bouncer, uzaylılarla dolu bir galakside sıkışıp kalan bir astronotu kontrol ettiğimiz yepyeni bir oyun ve mobilin yanında Windows 8.1 platformunda da karşımıza çıkıyor. Türkçe dil desteği ile gelen beceri oyununda tüm amacımız olabildiğince fazla süre hayatta kalmak.

Sonu gelmeyen beceri oyunlarından biri olan Astro Bouncer oyununda galakside yolunu kaybeden bir astronotun yerine geçiyoruz. Galakside dikenleriyle dokunduğu canlının ölüm fermanını yazan uzaylılardan başka kimse yok. İşin kötüsü bu varlıklar her yerden karşımıza çıkabiliyor. Bazen solumuzdan, bazen sağımızdan çıkabildikleri gibi altta da sabit şekilde beklemedeler ve düşmemizi fırsat kolluyorlar. Tek dokunuşlarıyla canımızı olabildiğince yakan dikenli uzaylılara takılmamanın yani hayatta kalmanın tek yolu ise sürekli zıplamak. Astronotumuzla sürekli farklı noktalara zıplayarak dikenli yaratıklardan kaçabiliyoruz.

Ne çok zor ne de çok basit bir oynanış sunan Astro Bouncer’da oyuna renk katan öğeler de var. Yıldızları toplamanın haricinde kalkan vazifesi görerek beli süreliğine dikenli uzaylılara takılmamızı sağlayan kuvvet alanı, yıldızları çeken özel manyetik giysimiz, daha yükseğe uçmamızı sağlayan jet itici, dikenli uzaylıları paramparça yapan plazma mayın oyun esnasında belli süreliğine kullanabildiğimiz güçlendiriciler arasında.

Oyunda sadece zıplama eylemini gerçekleştirdiğimizde kontrol mekanizması da buna göre ayarlanmış. Tek dokunmalı ve çift dokunmalı modda da basit dokunma hareketini kullanıyoruz. Farklı olarak birinde (çift dokunmalı seçeneğinde) teleport olma özelliğini kullanabiliyoruz. Benzer oynanış sunan iki modun da ortak özelliği; Dikenli uzaylılara yakalanmamak.

Erkan Calp

Astro Bouncer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Uzayda hayatta kalmaya çalışan bir astronotu oynadığınız bir beceri oyunu olan Astro Bouncer ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Flappy Bird ve Croddy road gibi popüler beceri oyunlarıyla aynı klasmanda bulunma iddiasıyla çıkan Astro Bouncer isimli bu oyun tema olarak uzaya çıkmış bir astronot kullanmayı tercih etmiş. Dünya'dan uzak bir bilim-kurgu evreninde gezen astronotumuz uzak boşluğunda hoplaya zıplaya yolunu bulmaya çalışırken yıldız toplayarak puan kazanıyor. Şaşırtıcı bir şekilde iOS için çıkmayan oyun Android ve Windows Phone kullanıcılarının ulaşabileceği bir çalışma.

Son derece odaklanmış bir vaziyette oynamanız gereken bu oyunda hayatta kalma ihtimalinizi güçlendirecek bir sürü ekstra da sizleri bekliyor olacak. Yine de bu teçhizatların hiçbiri sizin için yeterli olmayacaktır. İş eninde sonunda sizin kişisel becerilerinize bakıyor. Uzay macerasında engellere çarpmadan ilerlemeye çalıştığınız oyun bağımlılık yapabilecek birçok özelliği içerisinde barındırıyor.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunda refleksler sizin her şeyiniz. Android tablet ve telefonlar için uygun optimizasyon ayarlarına sahip olan Astro Bouncer oynarken uygulama içi satın alma seçenekleri de sizi bekliyor olacak.

Alper Çetiner

Astro Bouncer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Uzayda hayatta kalmaya çalışan bir astronotu oynadığınız bir beceri oyunu olan Astro Bouncer ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Popüler beceri oyunları Flappy Bird ve Crossy Roads kadar iddialı bir çıkış yakalamak isteyen bir refleks sınavı olarak dikkat çeken Astro Bouncer, yeteneklerinizi denemeniz için bilim-kurgu temasını kendine uygun görmüş. Dünya dışı bir ortamda bir astronot olarak hayatta kalma çabanızı konu eden oyunda amacınız uzay boşluğunda hoplaya zıplaya olabildiğince fazla yıldız toplayıp puan yükseltmek. iOS versiyonu çıkmamış olması biraz garip olsa da Windows Phone ve Android kullanıcıları bu oyunu indirebiliyorlar.

Odağınızı bir saniye bile kaybetmemeniz gereken bu oyunda daha uzun süre hayatta kalmanızı sağlayacak bir sürü yardımcı araç gereç seçenek olarak size sunulacaktır ama işin sonunda yine her şey sizin yeteneklerinize odaklanıyor olacak. Uzayda serseri bir kurşun gibi gezdiğinizi varsayacak olursak engellere çarpmadan ve yıldızları boş geçmeden devam etmek için çok emek sarf edeceğiniz garanti. Beceri oyunlarının bağımlılık yaratan mekaniklerine Astro Bouncer'da da rastlayacaksınız.

Windows Phone cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyun refleklerinizi tam anlamıyla test etme derdinde. Fiyat ödemeksizin oyunu oynamanız mümkün olsa da uygulama içi satın alma seçeneklerinin de bulunduğunu hatırlatmamızda fayda olacaktır.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Emco Malware Bouncer

    Zararlı yazılımları siler...
  • Astro Battle

    Bir uzay gemisini baştan yarat...
  • Astro Rally

    Oynarken çok eğleneceğiniz tam ekran bir yarış oyunu
  • Astro Rally 1.0

    zevkli oynayabileceğiniz mütiş bir araba yarışı oyunu.
  • Finger Slayer

    Finger Slayer, harika zamanlamalar yaparak ilerleyebileceğiniz bir refleks - beceri oyunu.
  • Crossy Road

    Crossy Road, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu, eğlenceli bir beceri oyunu.
  • FLY OR DIE

    FLY OR DIE, küçük kuş Piou'nun uçmasına yardımcı olduğunuz bir beceri oyunu.
  • aa

    aa, harika zamanlama, refleks, sinir sistemi gerektiren bölümler içeren eğlence dozu yüksek bir beceri oyunu.