AtHome Video Streamer

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,236 TOPLAM İNDİRME
3.45 MB DOSYA BOYUTU

AtHome Video Streamer web kameranızı bir güvenlik kamerasına çeviren bir yazılımdır

AtHome Video Streamer eğer biilgisayarınızdaki web kamerasını bir güvenlik kamerası olarak kullanmak isterseniz faydalanabileceğiniz bir güvenlik kamerası programı.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirirp kullanabileceğiniz AtHome Video Streamer temel olarak bilgisayarınızın web kamerası aracılığıyla yakalanan görüntüyü bir video yayınına dönüştürüyor ve AtHome Camera uygulaması veya yazılımını kullanarak bu yayını cep telefonlarınızdan veya başka bir bilgisayardan izlemenizi mümkün kılıyor. Bu sayede düşük maliyetli bir bebek kamerası ve hayvan kamerası çözümü elde ediyorsunuz.

AtHome Video Streamer'ın güzel yönü güvenlik kamerasına dönüştürdüğünüz bilgisayarınızı bir çift taraflı iletişim aracına çevirmesi. Eğer bir kişiyi veya hayvanı AtHome Video Streamer kullanarak takip ediyorsanız bilgisayarınızın hoparlörü ve mikrofonu aracılığıyla onların sesini duyabiliyor, AtHome Camera ile kendi sesinizi karşı tarafa iletebiliyorsunuz.

AtHome Video Streamer'ın hareket dedektörü özelliği de bulunmakta. Bu özellik sayesinde kameranızda herhangi bir hareket algılandığında AtHome Camera kullandığınız bilgisayar veya mobil cihaza bildirim veya e-posta gönderilebiliyor.

AtHome Video Streamer'ı uzaktan kontrol edebilmek ve güvenlik kamerası görüntülerini izleyebilmek için AtHome Camera uygulamalarını ve bilgisayar yazılımını kullanabilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

AtHome Video Streamer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,064 TOPLAM İNDİRME
4.3 MB DOSYA BOYUTU

AtHome Video Streamer, Android cihazınızı güvenlik kamerasına dönüştüren bir uygulamadır

AtHome Video Streamer eğer düşük maliyetli bir güvenlik kamerası çözümü arıyorsanız oldukça işinize yarayacak bir mobil uygulama.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir güvenlik kamerası uygulaması olan AtHome Video Streamer temel olarak bir köşede duran, eski Android cihazınızı bir güvenlik kamerasına dönüştürmenizi mümkün kılıyor. Çoğu zaman tatile çıktığımızda veya evimizden uzak kaldığımızda güvenlik nedenlerinden ötürü gözümüz arkada kalabiliyor. İşte AtHome Video Streamer sayesinde bu endişelerinizi bir nebze olsun ortadan kaldırabiliyorsunuz. AtHome Video Streamer'ı Android cihazınızı bir bebek kamerası, hayvan kamerası veya güvelik kamerası olarak kullanmak için yükleyebilirsiniz.

AtHome Video Streamer iki yönlü konuşma desteğiyle güvenlik kameranızda izlenilen taraf ile iletişim kurmanızı da mümkün kılıyor. Android cihazınızın mikrofon ve hoparlörleri kullanılarak karşı taraftaki insan veya hayvan ile konuşma yapılabiliyor. Zamanlanmış kayıt desteği, hareket algılandığında e-posta ve bildirim gönderme özelliği, güvenlik kamerasını uzaktan kontrol edebilme ve görüş açısını değiştirebilme özelliği AtHome Video Streamer'ın diğer özellikleri arasında.

AtHome Video Streamer'ı uzaktan kontrol edebilmek ve güvenlik kamerası görüntülerini izleyebilmek için AtHome Camera uygulamalarını ve bilgisayar yazılımını kullanabilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

AtHome Video Streamer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
277 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

AtHome Video Streamer mobil cihazınızı güvenlik kamerasına dönüştürmenizi sağlayan bir uygulamadır

AtHome Video Streamer eğer tatile çıktığınızda, evizinden veya iş yerinizden uzaklaştığınızda gözünüzün arkada kalmasını istemiyorsanız yararlanabileceğiniz bir güvenlik kamerası uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan AtHome Video Streamer temel olarak bir köşede bekleyen ve kullanmadığınız eski iPhone veya iPad'inizi bir güvenlik kamerasına dönüştürmenizi sağlıyor. Bu sayede düşük maliyetli bir bebek kamerası, hayvan kamerası veya güvenlik kamerası sahibi olarak evinizi veya iş yerinizi dilediğiniz zaman izleyebiliyorsunuz.

AtHome Video Streamer içerisinde hareket dedektörü özelliği de barındırıyor. Bu özellik sayesinde herhangi bir hareket algılandığında kullanıcılara e-posta veya bildirimler gönderilebiliyor. Ayrıca iki taraflı konuşma özelliğine sahip olan uygulama ile güvenlik kamerası kullanarak izlediğiniz insan veya hayvanlarla iOS cihazınızdaki mikrofon ve hoparlörler aracılığıyla sesli iletişim kurabiliyorsunuz.

AtHome Video Streamer uzaktan kontrol edilebilen bir uygulama. AtHome Camera uygulamasını ve bilgisayar yazılımını indirerek güvenlik kamerası görüntülerini bilgisayarlardan veya farklı mobil cihazlardan izleyebilirsiniz. Bu yazılım ve uygulamaları bu bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AtHome Camera

    AtHome Camera ücretsiz bir güvenlik kamerası takip yazılımıdır
  • Vibe Streamer

    Kendi özel radyo kanalınızı kurmak ister misiniz? Vibe Streamer ile elinizdeki mp3'lerden müzik yayını yapabileceğiniz kişisel radyonuzu ücretsiz olarak kurabilirsiniz.
  • Bloom

    Bloom, Facebook üzerine kolayca video ve fotoğraf dosyalarınızı yüklemenize olanak tanıyan başarılı bir uygulamadır.
  • Music Video Downloader 4.0

    Music Video Downloader, internette izlediğiniz videoları kaydetmenize yardımcı olacak bir program...
  • iSkysoft iTube Studio

    iSkySoft iTube Studio ile popüler websitelerindeki videoları indirebilir, çeşitli formatlara dönüştürebilirsiniz.
  • Splashtop Streamer

    Splashtop Streamer, bilgisayarınıza uzaktan ulaşabilmenize olanak tanıyan ücretsiz bir uzak masaüstü programıdır.
  • Cleanup

    Cleanup ile Internet Explorer çerezlerini ve önbelleğini temizleyebilirsiniz
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı kolayca kapatabilirsiniz