Atomic Alarm Clock

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7,453 TOPLAM İNDİRME
5.81 MB DOSYA BOYUTU

Windows için Atomic Alarm Clock programı, farklı alarmlar ile önemli olayları size hatırlatan masaüstü saat uygulamasıdır.

Windows için Atomic Alarm Clock programı, farklı alarmlar ile önemli olayları size hatırlatan masaüstü saat uygulamasıdır.

Çok farklı tasarımlarda masaüstünüze ekleyebileceğiniz bu alarm saatlerinin renklerini kendiniz belirleyebilirsiniz. Atomic Alarm Clock aynı zamanda atomik-zaman senkronize edici niteliğe sahiptir. Windows saati yerine kullanabileceğiniz bu saat, gelişmiş özellikleriyle Windows saatinin yerini kolayca alır. Bu saati masaüstünüzde kullanırken saati, saniyeleri, günü, tarihi görebilirsiniz. Bunların yanı sıra geri sayım sayacı işlevinden yararlanarak, kullanımda olan hafıza yüzdesini ve sistem çalışma zamanını da farklı tasarımlarda izleyebilirsiniz. Sahip olduğu tüm bu özelliklere rağmen Atomic Alarm Clock, kullanımı son derece kolay olan bir yazılımdır. Ayrıca basit bir arayüzü vardır.

Farklı zaman dilimlerinde zamanı gösterme konusunda başarılı olan Atomic Alarm Clock programını kullanırken bulunduğunuz zaman dilimini ve istediğiniz temayı ayarlama olanağınız vardır. Programda 10 adet farklı tema mevcuttur. Bu bilgisayar masaüstü alarm saati, kişisel bilgisayarınız için tasarlanmıştır ve tamamen özelleştirilebilir niteliktedir. Programı bilgisayarınıza kurup çalıştırdığınızda hemen sağ tarafta tüm alarmları ve ayarları görebilirsiniz.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Alarm Clock

    Free Alarm Clock, birden çok alarm oluşturup tüm alarmları kolayca yönetmenizi sağlayan ücretsiz ve faydalı bir alarm programıdır.
  • Digital Clock

    Digital Clock, masaüstünüzde kullanabileceğiniz bir saat aracıdır. Bu programda saatin dışında başka fonksiyonlar da yer almaktadır.
  • Advanced World Clock

    Advanced World Clock uygulaması ile dünya üzerindeki bir şehirde saatin o an kaç olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • Talking Desktop Clock

    Talking Desktop Clock programı sayesinde masaüstünüzde konuşan ve saati gösteren hoş bir programa sahip olabilirsiniz.
  • World Clock

    World Clock, dünya üzerinde yer alan farklı ülkelere veya şehirlere ait saatleri görüntülemenize olanak sağlayan dünya saatleri programıdır.
  • Sharp World Clock

    Sharp World Clock istediğiniz sayıda ülkeye ait saatleri masaüstünüz üzerinde takip edebileceğiniz başarılı bir uygulamadır.
  • Clock Tray Skins

    Windows için Clock Tray Skins programı, standart Windows saatiniz ile yer değiştirebilen gelişmiş bir masaüstü saati ve tasarımı programıdır.
  • MK Alarm

    MK Alarm basit kullanıma sahip ve tamamen Türkçe olan bir alarm uygulamasıdır