Audible

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
314 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Audible, 100.000'den fazla kitaba ulaşabileceğiniz ve dinleyebileceğiniz bir Windows uygulaması.

Audible, Amazon tarafından geliştirilmiş farklı türde kitapları bulabileceğiniz oldukça geniş içerikli bir Windows 8 uygulaması. İster tabletinizde isterseniz de masaüstü bilgisayarınızda kullanabileceğiniz uygulamanın en dikkat çeken özelliği hiç şüphesiz ki kitapları sizin yerinize okuması.

Kitap okumayı seviyor ancak işlerinizden dolayı yeterince zaman bulamıyorsanız size önerebileceğim harika bir uygulama mevcut. Amazon ve Audible’ın kendi mağazası üzerinden satın alabileceğiniz yabancı dilde yazılmış kitapları Audible sizin yerinize okuyabiliyor. Yani Audible bir sesli kitap uygulaması diyebilirim.

Roman, biyografi, tarih, bilim ve teknoloji, klasikler ve daha onlarca türde yazılmış binlerce kitabı bünyesinde barındıran bir uygulama olan Audible’ın arayüzü de oldukça hoş hazırlanmış. O anda dinlediğiniz kitap, kütüphaneniz ve binlerce kitabın yer aldığı mağaza tek tık ötenizde. Bunların dışında okuduğunuz kitaplara göre belirlenen öneriler bölümü de mevcut.

Binlerce kitabı yanınızda hiç zorlanmadan taşımanıza imkan tanıyan Audible Windows 8 uygulamasının zengin içeriğinden faydalanabilmeniz için ücretsiz bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Ücretsiz hesap oluşturduğunuzda 100.000’den fazla kitaptan oluşan devasa kütaphaneye erişmenin yanı sıra ücretsiz hediyeler kazanabiliyor ve tabii ki seçtiğiniz kitapları bir yandan iş yaparken diğer yandan dinlemenin keyfini sürebiliyorsunuz. Eğer hali hazırda Audible hesabınız varsa giriş yaptığınızda tüm satın aldıklarınız senkronize ediliyor ve kitaplarınız önünüze hızlıca seriliyor.

Erkan Calp

Audible

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
367 TOPLAM İNDİRME

Audible kitap okumaya vakit bulamayan kullanıcıları hedef alan ücretsiz bir uygulamadır.

Audible kitap okumaktan keyif alan fakat günlük işleri sebebiyle bu aktiviteye vakit bulamayan kullanıcıları hedef alıyor. Kitapların işitsel versiyonlarına ulaşabileceğiniz bu uygulama Amazon tarafından ücretsiz olarak sunulmakta.

150.000’den fazla içeriğin sunulduğu bir kütüphaneye sahip olan uygulama herkesin ilgi alanına göre kategoriler içermekte. Spor yaparken, kanepenizde uzanırken veya otobüste yolculuk ederken ihtiyacınız olan tek şey kulaklığınız. Dilediğiniz bir kitabı açın ve dinlemeye başlayın. Çoklu görev desteği sunan uygulamayı arka plana atıp o an başka işlerle de ilgilenme şansına sahipsiniz.

Twitter ve Facebook desteği sunan Audible’da ilginizi çeken içerikleri sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Farklı fonksiyonlarıyla dinleme deneyiminizi zenginleştiren Audible’da zevklerinize göre size özel içerikler sunuluyor ve alışkanlıklarınıza göre farklı türde rozetler açabiliyorsunuz.

Kitap okumak istiyor fakat vakit bulamıyorsanız Audible’ı indirerek istediğiniz kitabı dinleyebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

Audible

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
142 TOPLAM İNDİRME
31.9 MB DOSYA BOYUTU

Audible ücretsiz olarak sunulan ve kullanıcılara diledikleri kitabı dinleme fırsatı sunan bir uygulamadır.

Audible kitap okumaktan keyif alan fakat bu aktivite için yeterli vakit bulamayanların severek kullanacakları bir uygulamadır. Amazon firması tarafından sunulan bu uygulama ile dilediğiniz kitabı işitsel olarak cihazınızdan dinleyebilirsiniz.

Uygulama iPhone, iPod Touch ve iPad cihazları üzerinde ücretsiz olarak indirilebiliyor. Sunulan kitap sayısı gerçekten çok çeşitli ve her türlü zevke uygun tasarlanmış. 100.000’den fazla başlık içeren bu kütüphanede her türlü beğeniye uygun içerik bulmak mümkün.

Uygulamanın en dikkat çeken özellikleri;

  • WiFi üzerinden kitap transferi özelliği
  • Kitap bölümleri arasında hızlı geçiş
  • Uyku modu, ses kısma ve açma özelliği
  • Facebook ve Twitter entegrasyonu
  • Audible newsfeed ile son gelişmeleri takip edebilme şansı

Kitap okumaktan keyif alıyor fakan yoğun yaşantınız sebebiyle okumaya vakit bulamıyorsanız, Audible ile dilediğiniz kitabı dinleyebilirsiniz. Evde, otobüste veya okulda kulaklığınızı takarak hemen kitap dinlemeye başlayabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

Audible

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Audible, Amazon tarafından hazırlanmış en geniş içerikli sesli kitap uygulaması.

Audible, kitap kurtları için özel olarak hazırlanmış bir mobil uygulama ve oldukça popüler. 150.000’den fazla yabancı dilde yazılmış kitabı bünyesinde barındıran uygulama kitap okumayı seven ancak okumak için fazla zamanı olmayan kişiler için ideal.

Windows Phone platformunda beta olarak karşımıza çıkan Audible uygulaması sayesinde oldukça geniş bir kitap arşivini yanınızda taşıyabiliyorsunuz diyebilirim. Bilim Kurgu, Teknoloji, Tarih, Biyografi, Roman, Bilim, Klasikler, İş ve daha onlarca türde kitabı bulabileceğiniz uygulamanın en dikkat çeken özelliği ise kitapları sesli olarak sunması. Bu sayede nerede olursanız olun o anda başka bir şey ile meşgul olurken bir yandan seçtiğiniz kitabı dinlemenin keyfini sürebiliyorsunuz. Dilerseniz kitabı dinledikten sonra oy verebiliyor, tavsiyede bulunabiliyorsunuz.

Okuduğunuz kitaplara göre önerilerde bulunabilen Audible uygulamasında kitapları tür olarak ayrı ayrı bulabildiğiniz gibi mağaza bölümünden yeni çıkan ve çok satanları da inceleme, satın alma şansına da sahipsiniz. Tabii ki yakın zamanda çıkacak kitapları da görebiliyorsunuz.

Amazon tarafından sunulan sesli kitap uygulaması Audible’ın en büyük eksisi ise Türkçe kitapların yer almaması. Daha çok yabancı kitap okuyan biriyseniz ve de kitap okumak kadar dinlemeyi de seviyorsanız Audible Windows Phone platformunda bulabileceğiniz en iyi uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wikipedia

    Wikipedia Windows 8.1 uygulaması ile çevrimiçi ansiklopedi içeriğine hızlıca ulaşabilirsiniz.
  • LinguaLeo

    LinguaLeo, İngilizcenizi ilerletmenize yardımcı olan uygulamalar arasında bulunuyor ve dünya genelinde oldukça popüler.
  • TED

    TED uygulaması ile konferansa katılan kişilerin konuşmalarını canlı olarak izleyebilir veya dinleyebilirsiniz.
  • Try Lumia

    Try Lumia, Windows Phone işletim sistemine geçiş yapmak isteyenler için hazırlanmış videolu rehber uygulama.
  • GS Preschool Games

    GS Preschool Games, küçük çocuklara yönelik hazırlanmış, eğitici oyunlar içeren bir uygulamadır.
  • iFixit: Repair Manual

    iFixit: Repair Manual uygulaması sayesinde zarar görmüş cihazınızı kendiniz tamir edebilirsiniz.
  • Markafoni

    Markafoni Windows 8 uygulamasıdır.
  • Teknosa

    TeknoSA Windows 8 uygulaması ile en yeni teknoloji ürünlerine kolayca ulaşın.