Audio Dub

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8,876 TOPLAM İNDİRME
19.9 MB DOSYA BOYUTU

Ses dosyalarınızı hızlı ve kolay bir şekilde kesip düzenleyebileceğiniz ücretsiz bir editör.

Ses dosyalarınız üzerinde her türlü işlemi yapabileceğiniz, ücretsiz, kolay kullanımlı bir ses editörü programıdır. Ses dosyalarınızı bozmadan ve orjinalliğinden hiçbir şekilde taviz vermeden kesebilir istediğiniz bölüm üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Programın yüksek hız ve veri kaybı olmadan düzenleme kabiliyetiyle öne çıkıyor. Siz de ses dosyalarınızı bu pratik uygulama sayesinde düzenleyebilir ve fazla profesyonel bilgi sahibi olmadan da işlerinizi görebilirsiniz.

En ünlü ses formatlarını desteklemesi ve bunları düzenlemenize ücretsiz olarak imkan sağlaması programın tercih edilmesinde büyük bir etken. İşte desteklediği formatlar; MP3, WAV, AAC, AC3, M4A, MP2, OGG, WMA

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Video Dub

    Videolarınızdan istemediğiniz bölümleri çıkarmanıza yarayan basit ve ücretsiz bir video kesme programı.
  • Free Audio Editor

    Free Audio Editor, ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve yeni ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.
  • AVS Audio Editor

    AVS Audio Editor detaylı bir ses düzenleme programıdır
  • Leapic Audio Cutter

    Leapic Audio Cutter, ses dosyalarının istediğiniz bölümlerini kesmenize olanak veren ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.
  • DJ Audio Editor

    DJ Audio Editor, kendi ses dosyalarınızı oluşturabileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz başarılı bir ses düzenleme programıdır.
  • Audio Editor Free

    Audio Editor Free, ses dosyalarınızı ücretsiz şekilde düzenlemenize olanak sağlayan başarılı bir ses dosyası düzenleme programıdır.
  • AV Audio Editor

    AV Audio Editor, ses ve müzik dosyaları üzerinde düzenlemeler yapmanıza olanak sağlayan başarılı bir ses düzenleme aracıdır.
  • Slice Audio File Splitter

    Slice Audio File Splitter, ses dosyalarını kesebileceğiniz kolay kullanımlı ve kullanışlı bir ses düzenleme programıdır.