Audio Editor Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,749 TOPLAM İNDİRME
6.07 MB DOSYA BOYUTU

Audio Editor Free, ses dosyalarınızı ücretsiz şekilde düzenlemenize olanak sağlayan başarılı bir ses dosyası düzenleme programıdır.

Audio Editor Free, ses dosyalarınızı düzenlemenize olanak tanıyan dönüştürme, kaydetme, oynatma, birleştirme, kırpma, efekt uygulama ve daha birçok özelliği içerisinde barındıran hepsi bir arada ses düzenleme aracıdır.

Sahip olduğu gelişmiş özellikler sayesinde kullanıcıların profesyonel bir ses prodüksiyonu ortaya çıkartabilecekleri eksiksiz bir yazılım olan Audio Editor Free, sade ve şık arayüzü sayesinde oldukça kolay bir kullanıma sahiptir.

Ses dosyalarını düzenlerken kopyalama, kesme, yapıştırma, şarkıların herhangi bir bölümünü mixleme gibi birçok işlemi gerçekleştirebileceğiniz program, kullanıcılara sunduğu hazır ses efektleriyle de farkını ortaya koymaktadır.

MP3, WMA, WAV, OGG, VOX, RAW ve daha bilinen birçok ses formatını doğrudan açabilir ve ses düzenleme işlemlerini oldukça profesyonel bir şekilde yerine getirebilirsiniz.

Ücretsiz olmasına rağmen benzeri birçok ücretli programın sahip olduğu birçok özelliğe ve daha fazlasına sahip olan Audio Editor Free'yi tüm kullanıcılarımıza tavsiye ediyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Audio Editor

    Free Audio Editor, ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve yeni ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.
  • AVS Audio Editor

    AVS Audio Editor detaylı bir ses düzenleme programıdır
  • DJ Audio Editor

    DJ Audio Editor, kendi ses dosyalarınızı oluşturabileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz başarılı bir ses düzenleme programıdır.
  • Naturpic Audio Editor

    Naturpic Audio Editor, kullanıcıların ses dosyalarını düzenleyebilmeleri için tasarlanmış güçlü bir ses düzenleme aracıdır.
  • AV Audio Editor

    AV Audio Editor, ses ve müzik dosyaları üzerinde düzenlemeler yapmanıza olanak sağlayan başarılı bir ses düzenleme aracıdır.
  • Leapic Audio Editor

    Leapic Audio Editor, ses dosyalarını düzenleyebileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir yazılımdır.
  • EZ Audio Editor

    EZ Audio Editor, bilgisayar kullanıcılarının ses dosyalarını düzenleyebilecekleri gelişmiş bir ses editörüdür.
  • EArt Audio Editor

    Ses ve müzik düzenlemek için ihtiyacınız olan programlara alternatif bir program olan EArt Audio Editor ile ses dosyalarınızdan ses çıkartabilir, efekt ekleyebilir hatta albüm, sanatçı, şarkı vb. bilgileri girebilirsiniz. Ses dosyalarını d