Audio Splitter

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4,899 TOPLAM İNDİRME

Kolay kullanım özellikleri ile dikkat çeken Audio Splitter ile her formattaki ses dosyalarını zahmetsizce bölebilirsiniz.

Son derece kullanıcı dostu olan bu program size her türden ses dosyasını pratik bir şekilde bölme imkanı sunuyor. Audio Splitter WMA, AAC, WAV, CDA, OGG, FLAC, APE, CUE, M4A, RA, RAM, AC3, MP2, AIFF, AU ve MPA formatındaki ses dosyalarını açabilme özelliğine sahip.

Hiçbir ek ayara ihtiyaç duymadan çalışan program ile sadece birkaç tık ile ses dosyasını dilediğiniz yerinden bölebilirsiniz. Her ne kadar amatör kullanıma yönelik bir programmış gibi gözükse de profesyoneller tarafından da tercih edilmesini sağlayacak özelliklere sahip olan Audio Split, sisteminizin konfigürasyonunu analiz ederek en uygun bölme şemasını da belirliyor. 

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slice Audio File Splitter

    Slice Audio File Splitter, ses dosyalarını kesebileceğiniz kolay kullanımlı ve kullanışlı bir ses düzenleme programıdır.
  • Helium Audio Splitter

    Elinizdeki ses ve müzik dosyalarını kolayca parçalara ayırarak bölmek ve kaydetmek isterseniz bu ücretsiz programı denemelisiniz.
  • Free MP3 Splitter

    Free MP3 Splitter, mp3 dosyalarının istediğiniz bölümlerini kesebileceğiniz ücretsiz bir ses kesme programıdır.
  • MP3 Splitter & Joiner Pro

    MP3 Splitter & Joiner Pro, Mp3'lerinizi kesip düzenleyebileceğiniz en pratik programlardan birisidir.
  • Free Video Splitter

    Free Video Splitter ile videolarınızı farklı parçalara ayırabilirsiniz
  • Video Cutter and Splitter InDepth

    Video Cutter and Splitter InDepth videolarınızdan parçalar kırpabileceğiniz, uzun videolarınızı dosya boyutuna veya parça uzunluklarına göre bölümlere ayırabileceğiniz gelişmiş bir video düzenleme programı.
  • Replay Media Splitter

    Windows için Replay Media Splitter programı, istediğiniz videoları düzenleyen, birleştiren ya da bölen bir programdır.
  • MP3 Splitter

    MP3 Splitter MP3 formatlı müzik dosyalarınızı parçalara ayırabileceğiniz, uzun MP3 dosyalarınızın üzerinden kısa MP3 dosyaları oluşturabileceğiniz küçük boyutlu ve güçlü bir yazılımdır.