Audio Video Synchronizer

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13,132 TOPLAM İNDİRME

Videolarınızın ses ve görüntü zamanlamaları farklıysa bu sorunu çözmek için kullanabileceğiniz bir ses ve görüntü senkronlayıcı araç ile videolarınızdaki ses ve görüntüyü eşleyebilirsiniz.

Bu program zararlı yazılımlar barındırdığı için yayından kaldırılmıştır. Alternatiflere göz atmak için Yardımcı Araçlar kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Audio Video Synchronizer, ses ve videoların bozulmuş senkronlarını onarmak için kullanabileceğiniz bir araçtır. Bu araç sayesinde izlediğiniz videoların sesleri videolardan önce veya sonra geliyorsa bu hataları düzeltebilir ve videolarınızı daha düzgün bir şekilde izleyebilirsiniz.

Videoyu açıp ses ile karşılaştırın ve birkaç fare tıklamasından sonra senkronu uydurun. Ardından senkronu bulduğunuzda bu noktayı listeye ekleyin ve bu noktaya göre ses ve video başlangıç ve bitiş zamanlarını hesaplayıp, senkronunuzu düzeltin. Önizleme özelliği de olan yazılım sayesinde senkronu istediğiniz gibi yapabileceksiniz. Ve bir hata yaptığınızda düzeltmek için aynı işlemleri ara vermeksizin yeniden yapabileceksiniz.

avi, wmv, mpg, asf, dat, vcd, mpeg formatlarını destekleyen yazılım; ekstra kodek paketleri eklendiğinde divx, xvid, dv, mkv, ogm, svcd, dsm gibi formatlar da desteklemektedir.

Önemli! Nasıl kullanılacağı ile ilgili detaylı açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • File Synchronizer

    File Synchronizer, bilgisayarınız üzerinde yer alan iki klasörü eşleyebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Audio Output Switcher

    Audio Output Switcher, birden fazla ses çıkış cihazı arasında kolayca geçiş yapmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Audio Switcher

    Audio Switcher, bilgisayarınızda kurulu olan farklı ses cihazları arasında kolayca geçiş yaparak zaman tasarruffu yapmanızı sağlayan başarılı ve ücretsiz bir program.
  • Srs Audio Sandbox

    SRS Labs'ın son bombası: Srs Audio Sandbox ses kartınızın yazılımına entegre olarak çalışıyor.
  • Monkey's Audio Codec

    Kayıpsız Ses Sıkıştırma Formatı
  • Free Lossless Audio Codec (FLAC)

    FLAC - Kayıpsız ses sıkıştırma formatı (ücretsiz ve açık kaynak kodlu)
  • CopyTo Syncronizer

    Cihaz ve klasörleriniz arası senkronizasyon işlemlerini CopyTo Synchronizer ile kolayca yapabilirsiniz.
  • AJC Directory Synchronizer 1.16.9

    Sisteminiz çok karışık ve aradığınız dosyayı bulamıyorsanız işte bu program tam size göre.