Auslogics Registry Defrag

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11,659 TOPLAM İNDİRME
7.65 MB DOSYA BOYUTU

Auslogics Registry Defrag, Windows işletim sisteminizin ve programlarınızın sürekli olarak kullandığı kayıt defterinizdeki girdileri birleştirerek daha düzenli hale getirir.

Windows işletim sisteminiz ve bilgisayarınıza kurduğunuz birçok program kayıt defterinize saniyede yüzlerce kez ulaşır. Buraya yazılan kayıtlar sürekli olarak okunma ve yazılma halindedir. Buradaki kayıtların çoğalması ve karmaşık hale gelmesi bilgisayarınızdaki yavaşlamanın en baş sebeplerinden biri olabilir.

Auslogics Registry Defrag ile bilgisayarınızın kayıt defterindeki verileri ve girdileri birleştirip düzenli bir hale getirerek sisteminizi hızlandırabilirsiniz. Program daha kolay ve hızlı ulaşım için boşlukları kaldırıp daha devamlı bir hale getirdiği kayıt defterindeki girdilerin (registry) sistem hızına olumlu etkilemesini sağlayarak sisteminizi verimli olarak kullanmanıza yardımcı olan profesyonel ve güçlü bir araç.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Simnet Registry Defrag

    Simnet Registry Defrag sistem kayıt defterini optimize edebileceğiniz ve birleştirebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • WinMend Registry Defrag

    WinMend Registry Defrag, sistemin önemli bir parçası olan kayıt defteri özelliğini iyileştirerek bilgisayardan sağlanan performansı arttıran ücretsiz bir programdır.
  • Free Registry Defrag

    Dağınık bir hal alan ve boşluklar yüzünden yavaş çalışan registry bilgilerinizi yeniden düzenleyerek sisteminizi hızlandırın.
  • Auslogics Registry Cleaner

    Bilgisayar üzerinde yaptığınız işlemlere ait eski ve gereksiz bilgileri kayıt defteri üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde silmenize yardımcı olan ücretsiz bir sistem aracı ve hızlandırıcı.
  • Puran Registry Defrag

    Bilgisayarınızın kayıt defterinde meydana gelen dağınıklık ve şişmelerden bu birleştirme uygulaması ile kurtulabilirsiniz.
  • Auslogics Disk Defrag

    Auslogics Disk Defrag, bilgisayarınızın daha hızlı ve daha verimli çalışması için ücretsiz ve gelişmiş bir disk birleştirme programıdır.
  • O&O Defrag Professional Edition

    Windows işletim sisteminiz çalışırken kilitli olarak bulunan kayıt anahtarları (registry), sistem dosyaları ve veri tabanlarını 3 farklı yöntem kullanarak düzenleyebileceğiniz profesyonel bir disk birleştirme programı.
  • Quick Defrag

    Quick Defrag, sabit disklerinizi birleştirmek için kullanabileceğiniz basit ve oldukça kullanışlı bir disk birleştirme programıdır.