Auto Shutdown Manager

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME
15.16 MB DOSYA BOYUTU

Ağ bilgisayarlarınızın güç yönetimini gelişmiş bir şekilde yapabilmek için Auto Shutdown Manager'ı kullanın.

Eğer evinizdeki bilgisayarları yahut ağ üzerinden yönettiğiniz bilgisayarları en kolay yoldan kapatmak yahut açmak istiyorsanız bu detaylı ve 45 güne kadar kullanılabilen bir deneme sürümüne sahip olan programı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Programın kolay kullanılır ve anlaşılır olan arayüzü aynı zamanda farklı sekmeler üzerinde çalışmanıza da izin veriyor. Uzaktaki bilgisayarlara zamanlanmış emirler vermenizi sağlayan program sayesinde örneğin 25 dakikadır hiç bir işlem yapılmayan cihazların otomatik olarak kapatılmasını ve pek çok benzer işlemin yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca belirleyeceğiniz programlar açıkken bilgisayarların kapatılmasının engellenmesini sağlamak gibi oldukça detaylı tanımlama özellikleri mevcut. Bilgisayar kapatma, uyku moduna alma, hibernasyona alma, oturumu kapatma gibi çok çeşitli güç seçenekleri Auto Shutdown Manager ile mümkün hale geliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Auto Shutdown

    Bu küçük yazılımla zaman ayarlı oturumu kapatma, yeniden başlatma veya bilgisayarı kapatma işlemlerini rahatlıkla yapabilirsiniz.
  • Shutter Auto Shutdown

    Shutter Auto Shutdown, kullanıcıların bilgisayarlarını otomatik olarak kapatmalarına olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Free Auto Shutdown

    Free Auto Shutdown, bilgisayarınızı otomatik olarak kapanması için zamanlayabileceğiniz ücretsiz bir yardımcı programdır.
  • Remote Computer Manager

    Remote Computer Manager, uzak bilgisayar yönetimiyle ilgili basit işlemleri gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • Network Manager

    Bilgisayarınızın ağ bağlantılarını kolayca izlemek ve takip etmek için bu ücretsiz uygulamayı indirebilirsiniz.
  • Fast Shutdown

    Fast Shutdown, bilgisayarınızı normalden daha hızlı yada biranda kapamanızı sağlayan oldukça etkili ve ücretsiz bir programdır.
  • WinMend Auto Shutdown

    Bilgisayarınızı belirlediğiniz saatte ya da belirli bir sürede kapatmanızı sağlayan, ücretsiz ve kullanışlı bir otomatik kapanma programıdır.
  • Pc Auto Shutdown

    Bilgisayarınızı otomatik olarak kapatırken uygulayabileceğiniz bir çok özelliği de size sunan oldukça güzel ve yararlı bir program.