AutoCAD 360

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14,505 TOPLAM İNDİRME
2.7 MB DOSYA BOYUTU

AutoCAD 360, Windows 8.1 için ücretsiz CAD görüntüleyicisidir.

Autodesk tarafından geliştirilen popüler çizim uygulaması AutoCAD 360’ın resmi Windows 8 uygulamasıdır. Şu anda geliştirilme aşamasında olan uygulama ile DWG, DWF ve DXF dosyalarını sorunsuzca açabiliyor.

Windows 8.1 tablet, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarla uyumlu olan AutoCAD 360 Windows 8.1 uygulaması ile DWG, DWF ve DXF dosyalarını görüntüleyebilir, çevrimiçi ve çevrimdışı modda çalışabilir, model alanı ve kağıt alanı arasında geçiş yapabilirsiniz. AutoCAD 360 hesabınızla tamame entegre olan uygulama çizimlerinizi cihazınızda saklama veya AutoCAD web uygulamasına yüklemenize izin vermektedir.

AutoCAD 360 Windows 8.1 uygulaması ön izleme sürümü olarak yayınlandığından bazı eksiklikler içermektedir. Sonraki güncellemelerle daha fazla özellik ve işlevsellik kazanacağı geliştirici tarafından belirtilmiştir.

AutoCAD 360 Özellikleri:

  • CAD dosyalarını görüntüleme
  • DWG, DWF ve DXF dosyalarını açma
  • Model alanı ve kağıt alanı arasında geçiş
  • Hem çevrimiçi hem de çevrimdışı çalışma
  • AutoCAD 360 hesabı ile senkronizasyon
  • Çizimleri kaydetme veya web uygulamasına yükleme
Erkan Calp

AutoCAD 360

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15,010 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

AutoCAD programının işlevlerine Android mobil cihazlarınızda da ihtiyaç duyuyorsanız ücretsiz olan AutoCAD 360'ı kullanabilirsiniz.

AutoCAD programını kullananlar özellikle bilgisayar başında olamadıklarında kullanabilecekleri alternatiflerin yoksunluğundan dolayı sıkıntı yaşayabiliyorlar. AutoCAD 360 uygulaması ise Android akıllı telefon ve tabletlerde bu eksikliği çekmemeniz için hazırlanmış uygulamalardan bir tanesi ve AutoCAD'in resmi üreticisi Autodesk tarafından hazırlanmış.

Bilgisayarda hazırladığınız 2D ve 3D dosyaları kolayca uygulamayı kullanarak açabilir ve aynı zamanda online hesabınıza yükleyebilirsiniz. DWG dosyalarının tüm yönlerini görebilmenizi sağlayan AutoCAD 360 aynı zamanda zoom olanaklarına ve yönünüzü belirlemek için GPS kullanımı özelliğine de sahip.

Snap aracını kullanarak şekilleri çizebilmenin ve düzenleyebilmenin yanında dilediğiniz gibi seçebilir, taşıyabilir, döndürebilir ve boyutlandırabilirsiniz. Çizimlerinizin üzerine yazılar ile notlar düşmek de mümkün olduğu için oryantasyonunuzu hızlıca yapabilirsiniz. Uygulamanın özelliklerinin daha da geliştirilmesi için aylık ve yıllık abonelik seçenekleri de uygulama içerisinde yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

AutoCAD 360

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,923 TOPLAM İNDİRME
26.2 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınızda AutoCAD dosyalarınızı görüntüleyebilmek ve düzenlemek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

AutoCAD'in teknik ve görsel tasarımlar yapanlar arasında ne kadar popüler olduğunu sanıyorum ki tekrarlamaya gerek yok. Ancak bu popülerlik büyük oranda laptop ve masaüstü PC'lerde olduğu için sahada çalışma yapmak isteyenler cihazlarını ya da tasarımların baskılarını yanlarında taşımak zorunda kalıyorlardı. AutoCAD 360 uygulaması ile bu sorunun üstesinden gelebileceğiniz bir uygulama iPhone ve iPad'ler için yayınlanmış oldu.

Uygulamayı kullanırken 2D ve 3D DWG çizimlerinizi mobil cihazınızda hemen açabilir ve dilerseniz online hesabınız ile eşleştirerek her yerden ulaşılabilir hale getirebilirsiniz. Dış referansları, katmanları ve resim alt katmanlarını görebileceğiniz uygulama zoom yapma, GPS ile konum belirleme gibi pek çok gelişmiş özelliğe de sahip.

Objeleri istediğiniz gibi taşıyabiliyor, döndürebiliyor ve yeniden boyutlandırabiliyorsunuz. Aynı zamanda çizim yapmak ve düzenlemek de mümkün. Daha sonra hem PDF hem de DWG olarak kaydedip paylaşabileceğiniz çizimleri istediğiniz kişilere ulaştırabilirsiniz. Uzak yazıcı desteği, yorum ve yazılar ekleme gibi pek çok özellik de yer alırken daha fazlasına ihtiyaç duyanlar için aylık ve yıllık üyelikler de uygulama içerisinden satın alınabiliyor.

Yiğit Ekim Demir

AutoCAD 360

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
842 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

AutoCAD 360 uygulamasıyla AutoCAD çizimlerinizi Windows Phone telefonunuzda düzenleyebilirsiniz.

AutoCAD 360, profesyonel çizim yapanların tercih ettiği program ve mobil tarafta Windows Phone platformunda da resmi olarak bulunuyor. Masaüstünde yarattığınız çalışmayı mobil cihazınıza aktararak düzenleme yapabileceğiniz ve sonrasında da paylaşabileceğiniz basit kullanımlı, fazla detaylı olmayan uygulamayı telefonunuza ücretsiz indirip kullanabiliyorsunuz.

AutoCAD 360’ın mobil sürümünün sıfırdan çizim yapmaya izin vermediğini belirtmek gerek. Hesabınızla giriş yaparak masaüstü bilgisayarınızda profesyonel olarak hazırladığınız çalışmaları aktarıp ufak dokunuşlar yapabiliyorsunuz. Şekil çizme ve şekilleri düzenleme, objeleri seçip taşıma ve döndürme, yazı ekleme gibi ufak şeyler yapabildiğiniz pratik araçlar sunuluyor.

Çevrimdışı çalışma seçeneği de sunan profesyonel çizim uygulamasında Google Drive, OneDrive, Dropbox ve diğer bulut depolama servislerinde tuttuğunuz AutoCAD çizimlerinizi de aktarıp üzerinde düzenleme yapmanız mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • progeCAD Smart IntelliCAD

    AutoCAD benzeri bir yazılımdır. AutoCAD dosyalarını açıp düzenlemenizi sağlar...
  • AutoCAD

    AutoCAD, öğrenci sürümü de olan teknik çizim ve tasarım programıdır. Son sürüm AutoCAD 2021 ile 2B ve 3B çizimler oluşturmak daha da kolay!
  • 4M IntelliCAD Pro

    IntelliCAD, AutoCAD'in en iyi alternatifidir.
  • CadStd Lite 3.5.8

    CadStd Lite , bilgisayar destekli tasarım ve çizim konularına girmek istiyorsunuz ama AutoCAD gibi çok ileri bir yazılıma dalmadan önce bir miktar pratik yapmak niyetindesiniz.
  • DWG FastView

    DWG FastView, Windows tabanlı bilgisayarlar üzerinden AutoCAD çalışmalarını kolayca görüntüleyebilmeniz için geliştirilmiş bir programdır.
  • A9CAD

    A9CAD 2 boyutlu AutoCAD benzeri bir çizim CAD programıdır ve standart DWG ve DXF dosya biçimlerini kullanır.
  • AutoCad 2006 Türkçe Yama

    AutoCad 2006 Türkce Yama Eğitim Amaçlı Olarak Kullanılabilecek Bir Yama İhtiyaçlarınıza Cevap Verebilir. Tabloların Özgün Dilde Olmasına Karşın Menüleri Daha Verimli Kullanabilmek İçin Hazırlanmış Bir Dil Yaması. İşinizi Kolaylaşt
  • Kompozitçi

    Kompozitçi AutoCAD üzerinde kompozit panel çizimlerini otomatik hale getirir