AutoStarter X4

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME
0.62 MB DOSYA BOYUTU

AutoStarter X4 ile sadece tek bir dosya çalıştırarak web sayfalarını, dizinleri ve dosyaları hızlı bir şekilde açabilirsiniz.

AutoStarter X4 ile sık sık kullanmakta olduğunuz web siteleri, dizinler ve dosyalar için kendi listelerinizi oluşturarak, ihtiyacınız olduğu zamanlarda oluşturmuş olduğunuz liste üzerinde yer alan herhangi bir içeriğe tek yerden hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Bilgisayarınızda bulunan uygulamalar, dosyalar, klasörler, farklı internet siteleri ve dizinlere tek bir yerden hızlı bir şekilde ulaşmak için kullanabileceğiniz program oldukça pratik ve kullanışlıdır.

Aynı zamanda otomatik olarak dosyaları, klasörleri ve web sayfalarını açabileceğiniz AutoStarter X4 ile bitirmiş olduğunu toplu iş dosyalarının üzerine çift tıklayarak tekrar kaldığınız yerden çalışmaya devam edebilirsiniz.

Kullanmakta olduğunuz tüm programlara ve web sayfalarına tek yerden en hızlı şekilde ulaşmak için kullanabileceğiniz AutoStarter X4'ü denemenizi tavsiye ederim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MAGIX Video Pro X4

    Video düzenlemek için hazırlanmış ve pek çok özelliği bünyesinde barındıran profesyonel bir yazılım.
  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • Google Password Decryptor

    Google Password Decryptor popüler web tarayıcıları ve messenger gibi çeşitli Google uygulamaları tarafından saklanan Google hesabı parolalarınızı kurtaran bir programdır.