AV Voice Changer Software Gold Edition

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
122,245 TOPLAM İNDİRME
15.6 MB DOSYA BOYUTU

AV Voice Changer ile anlık mesajlaşma programlarında sesinizi değiştirebilirsiniz

AV Voice Changer Software Gold ile kendi sesinizi anlık olarak efektler vererek gençleştirebilir veya yaşlı bir adam sesine çevirebilirsiniz. Ses değiştirme programları arasında son derece profesyonel olan bu yazılım gerçek zamanlı olarak sesinizi değiştirerek bu sesi Live Messenger, Yahoo Messenger, ICQ, Skype gibi chat programlarında kullanmanıza olanak sağlıyor.

İster seksi bir kadın, isterseniz sevimli bir bebek sesi, hatta bu program ile kendi sesinizi ünlü sinema oyuncuları veya şarkıcıların seslerine benzeterek onları taklit etmeyi bile başarabilirsiniz.

Bu profesyonel ve eğlenceli program sahip olduğu gelişmiş özellik ve geniş seçenekleri ile size ses değiştirme konusunda her türlü işlemi basit bir arayüz ve sadelikle sunuyor. İçerisindeki entegre kaydedici ve oynatıcı ile ses dosya formatları arasında dönüşüm, anlık kayıt ve oynatma işlemlerini kolaylıkla halledebiliyorsunuz.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AV Voice Changer Software Diamond Edition

    AV Voice Changer ile dilediğiniz seslere istediğiniz efektleri vererek rahatlıkla ses değiştirme işlemleri gerçekleştirebilir, kaydedici özelliği ile bilgisayarınızda duyduğunuz sesleri kaydedebilirsiniz.
  • AV Voice Changer Software

    Kendi sesinizi veya sahip olduğunuz diğer sesleri çeşitli efektlerle değiştirmek istiyorsanız AV Voice Changer ile bunu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
  • AV Music Morpher Gold 4.0

    Music Morpher ile ses dosyalarınızı daha rahat ve kolay bir şekilde tasarlayabilir ve üzerinde oynama ve ekleme yapabilirsiniz.
  • Skype Voice Changer

    Skype Voice Changer ile Skype görüşmelerinizde sesinizi değiştirebilirsiniz
  • AV Audio Editor

    AV Audio Editor, ses ve müzik dosyaları üzerinde düzenlemeler yapmanıza olanak sağlayan başarılı bir ses düzenleme aracıdır.
  • 4Musics MP3 Bitrate Changer

    4Musics Bitrate Changer sayesinde mp3'lerinizin bitrate değerini istediğiniz oranda, hızlı bir şekilde değiştirebilirsiniz.
  • Funny Voice

    Sesinizi Değiştirir
  • Slow Down Or Speed Up MP3 File Software

    Slow Down Or Speed Up MP3 File Software ile MP3 dosyalarınızın oynatma hızını değiştirebilirsiniz