AV Voice Changer Software

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
65,383 TOPLAM İNDİRME
15.4 MB DOSYA BOYUTU

Kendi sesinizi veya sahip olduğunuz diğer sesleri çeşitli efektlerle değiştirmek istiyorsanız AV Voice Changer ile bunu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

AV Voice Changer Software bilgisayarda doğal insan seslerini farklı boyutlara dönüştürebileceğiniz profesyonel bir ses değiştirme programı. Değiştirdiğiniz sesiniz ile isterseniz chat odalarında konuşabilir, dilerseniz bu sesi kullanarak çeşitli fonksiyonlarla birlikte kayıt yapabilirsiniz.

Erkek, kadın, genç hatta bebek seslerine dönüştürebileceğiniz sesini bilgisayarınız üzerinden yaptığınız telefon görüşmelerinizde, frp oyunlarında kullanabilirsiniz.

Ayrıca AV Voice Changer Software sizlere herhangi bir müzik, şarkı ve ses akışında değişiklikler yapma olanağı da sunuyor. Kayıt stüdyosu ile birlikte chat konuşmalarınızı kaydedebilir, videolardaki sesleri yakalayabilir, sahip olduğunuz müzik arşivinizi oynatabilirsiniz.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AV Voice Changer Software Gold Edition

    AV Voice Changer ile anlık mesajlaşma programlarında sesinizi değiştirebilirsiniz
  • AV Voice Changer Software Diamond Edition

    AV Voice Changer ile dilediğiniz seslere istediğiniz efektleri vererek rahatlıkla ses değiştirme işlemleri gerçekleştirebilir, kaydedici özelliği ile bilgisayarınızda duyduğunuz sesleri kaydedebilirsiniz.
  • Skype Voice Changer

    Skype Voice Changer ile Skype görüşmelerinizde sesinizi değiştirebilirsiniz
  • AV Audio Editor

    AV Audio Editor, ses ve müzik dosyaları üzerinde düzenlemeler yapmanıza olanak sağlayan başarılı bir ses düzenleme aracıdır.
  • 4Musics MP3 Bitrate Changer

    4Musics Bitrate Changer sayesinde mp3'lerinizin bitrate değerini istediğiniz oranda, hızlı bir şekilde değiştirebilirsiniz.
  • AV Music Morpher Gold 4.0

    Music Morpher ile ses dosyalarınızı daha rahat ve kolay bir şekilde tasarlayabilir ve üzerinde oynama ve ekleme yapabilirsiniz.
  • Funny Voice

    Sesinizi Değiştirir
  • Slow Down Or Speed Up MP3 File Software

    Slow Down Or Speed Up MP3 File Software ile MP3 dosyalarınızın oynatma hızını değiştirebilirsiniz