Avast GrimeFighter

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,018 TOPLAM İNDİRME

Avast GrimeFighter, Windows sistemli bilgisayarınızın ilk günkü performasına kavuşmasına yardımcı olan bir sistem bakım, optimizasyon aracı.

Avast GrimeFighter, Android ve Windows PC’lerde indirilebilir olan bir sistem optimizasyon ve temizleme aracı. Android telefon ve tabletlerde gereksiz dosyaları temizleme, önbellekleri ve uygulama kalıntılarını ortadan kaldırma basit işlevlere sahip olan aracın Windows sürümü oldukça kapsamlı seçenekler sunuyor. Eğer Windows tabanlı bilgisayarınız aldığınız ilk günkünden oldukça yavaş çalışıyorsa Avast’ın bu ufak aracını indirmenizi öneririm.

Avast GrimeFighter, daha çok yeni ve orta seviye kullanıcılarına yönelik hazırlanmış bir sistem bakım, optimizasyon ve temizleme aracı diyebilirim. Hem arayüzü oldukça basit hem de sisteminizi hızlandırmak adına kullanacağınız tüm seçenekler tek tıklama üzerine kurulmuş. Diğer bir deyişle fazla ayarla uğraşmadan bilgisayarınızı ilk günkü performansına kavuşturabiliyorsunuz.

Tüm Windows işletim sistemlerinde sorunsuzca çalışan ve kısa sürede kurulabilen Avast GrimeFighter, sistemin eski sağlığına kavuşması için tarayıcı verilerini silmekten, kayıt defterini onarmaktan çok daha fazlasını yapıyor. Sistemin aşırı yavaşlamasında en büyük etkenlerden biri olan virüs ve diğer zararlı yazılımların (casus, reklam yazılımları dahil) bilgisayarınıza sinsice yerleşip yerleşmediğini tespit etme ve kaldırma, sahte antivirüs yazılımlarının indirilmesine ve yüklenmesine mani olma, tarayıcıyı optimize etme (kullanılmayan eklentileri kaldırma, geçmişi temizleme, araç çubuklarını kaldırma), başlangıçta yüklenen program ve servisleri tespit ederek sistemin açılış hızını artırma, programların güvenlik ayarlarını uygun hale getirme, programların sürümlerini kontrol etme, donanım bileşenlerini anlık olarak takip etme, sabit diskte yer açma ve daha sayamadığım onlarca işlevi bir arada sunan Avast GrimeFighter işini çok iyi yerine getiriyor ve kesinlikle fark edilebilir bir hızlanma sunuyor.

Erkan Calp

Avast GrimeFighter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
167 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Avast GrimeFighter, Android cihazdaki gereksiz dosyaları, uygulamaları silerek depolama alanı açan ücretsiz bir uygulama.

Avast GrimeFighter, Android tabanlı telefon ve tabletinizdeki gereksiz tüm dosyaları, uygulamaları silerek cihazınızın performansını artıran ücretiz bir optimizasyon ve temizleme uygulaması olarak öne çıkıyor.

Android işletim sistemli cihazınıza vakti zamanında yüklediğiniz ancak kullanmadığınız uygulamalarım kalıntılarını, küçük resimleri ve depolama alanını ciddi anlamda daraltan diğer dosyaları bularak temizleyen Avast GrimeFighter bu sayede hem cihazınızın dahili depolama alanını önemli ölçüde genişletiyor, hem de eski hızına kavuşmasına yardımcı oluyor.

Android cihazımda şimdiye kadar kullandığım en modern ve sade arayüze sahip gereksiz dosya, uygulama silme uygulaması diyebileceğim Avast GrimeFighter, ilk açıldığında cihazınızda kullanılabilir alanı hesaplıyor. Ne kadar boş alanınız olduğunu ve ne kadar alanın kullanıldığını başlangıç ekranında görebiliyorsunuz. Bu noktadan sonra iki seçeneğiniz var: Hızlı temizleme ve Gelişmiş temizle. Hızlı temizleme, cihazınızı tek dokunuşla tüm gereksiz dosyalardan, kalıntılardan kurtaracağınız ve seçenek sunmayan silme şekli. Diğer seçenek olan Gelişmiş temizleme ise Android cihazınıza yüklediğiniz tüm uygulamaları kapladıkları alan ile birlikte görebildiğiniz, sadece kurulum için kullandığınız sonra kullanmadığınız apk dosyalarını silebildiğiniz, uygulamaların kayıt dosyalarını silebildiğiniz ve dilerseniz medya dosyalarınızı silebileceğiniz ve filtreleme imkanı da sunan oldukça kapsamlı bir seçenek.

Hem yeni hem de ileri seviye Android kullanıcılarına hitap eden Avast GrimeFighter'ın en önemli özelliği ise verilerinizi buluta depolamanıza izin vermesi. Video ve fotoğraflarınızın yanı sıra oyun kayıt verileri gibi depolama alanını işgal eden öğeleri uygulamadan ayrılmadan Dropbox hesabınıza aktarabiliyorsunuz. Dilerseniz bu işlem tamamlandıktan sonra dosyalarınızın cihazınızdan silinmesini sağlayabiliyorsunuz.

Avast GrimeFighter, uygulamaların bıraktığı kalıntıları, önbellekleri, kurulum dosyalarını kısacası Android cihazınızın kapasitesini doldurarak cihazınızı olması gerekenden daha yavaş kullanmanızı sağlayan tüm gereksizleri bularak temizleyen basit ve etkili bir uygulama olmuş. Ücretsiz olması ve reklam içermemesi de harika.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avast Driver Updater

    Avast Driver Updater, bilgisayarınızın tüm sürücülerini otomatik olarak tarar, günceller ve sorunları giderir.
  • PerformanceTest

    Bilgisayarınızı çeşitli sistem araçlarıyla test ederek, bilgisayarınızın ne durumda olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • Avast! SecureLine VPN

    Avast! SecureLine VPN ile internette özgürce dolaşabilirsiniz
  • Glary Utilities

    Bilgisayarınızda belli bir kullanım sürecinden sonra gereken optmizasyon işlemlerini kolaylıkla yapabilme imkanı sağlayan ücretsiz bir sistem bakım aracı.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • Avast Battery Saver

    Avast Battery Saver, dizüstü bilgisayarınızın pil ömrünü uzatmak için kullanabileceğiniz en iyi programlardan biri.
  • Avast Cleanup

    Avast Cleanup, Windows bilgisayarınızı hızlandırmak, temizlemek, güncel tutmak, sorunları gidermek için en iyi programlardan biri.
  • SmartClose

    SmartClose programı bilgisayarınızda çalışan tüm programları kapatmak istediğinizde size yardımcı olan ücretsiz bir sistem aracı.