Avea Smartband

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,806 TOPLAM İNDİRME

Avea Smartband uygulaması ile günlük aktivitelerinizi, uyku kalitenizi takip edebilirsiniz.

Avea Smartband, günlük aktivitelerinizi ve uyku düzeninizi kayıt altına alan ve detaylı rapor sunan sağlık uygulamalarından biri. Android telefonunuzda ücretsiz olarak kullanabildiğimiz sağlık uygulaması, kaydettiği verileri günlük, haftalık ve aylık olarak sunabiliyor.

Benzer uygulamalarla karşılaştırdığımızda Avea Smartband’in çok daha ayrıntılı hazırlanmış bir sağlık uygulaması olduğunu söylemek sanırım yanlış olmayacaktır. Günü ne kadar hareketli geçirdiğimizi, gün sonunda kaç kalori harcadığımızı, ne kadar kaliteli bir uyku geçirdiğimizi gösteren uygulamayı Avea’nın Smartband adını verdiği akıllı bilekli ile kullanıyorsunuz. Bluetooth bağlantısı ile eşleştirme işleminin ardından akıllı bilekliğinizin kaydettiği tüm veriler uygulamaya aktarılıyor. Uygulama üzerinden adım, kalori ve uyku verilerinizi takip edebiliyorsunuz.

Android 4.3 işletim sistemli tüm telefonlarla uyumlu olan Avea Smartband’in arayüzü de oldukça basit ve herkesin kullanabileceği şekilde dizayn edilmiş. Kısa bir eşleştirme ve profil oluşturma işleminin ardından ulaşabildiğimiz arayüz kalori, adım ve uyku olmak üzere üç bölümden oluşuyor. Adım sekmesinden o günün ne kadarını aktif ne kadarını durağan geçirdiğinizi hem sayısal verilerle hem de grafik üzerinden görebiliyorsunuz. Kalori sekmesinden gün içerisinde ne kadar yol yürüdüğünüzü sonucunda kaç kalori yaktığınızı görebiliyorsunuz. Uyku sekmesinden de o gün kaç saat derin uykuda, hafif uykuda kaldığınızı, kaç saat uyamadığınızı görebiliyorsunuz.

Avea Smartband uygulaması, Avea inTouch 4 ile birlikte tanıtılan Avea Smartband ile birlikte kullanıldığında bir anlam kazanıyor. Akıllı bileklik için belirlenen fiyat ise 139 TL.

Erkan Calp

Avea Smartband

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
463 TOPLAM İNDİRME

Avea Smartband uygulaması ile Avea akıllı bilekliğinizin kaydettiği verileri iPhone ve iPad'inizden takip edebilirsiniz.

Avea Smartband, Avea akıllı bilekliğinizin öne çıkan özelliklerini daha etkin kullanmanızı sağlayan yardımcı uygulama niteliğinde ve hem iPhone hem de iPad’lerle uyumlu olmasıyla diğer akıllı bileklerden ayrılıyor. Günlük ne kadar aktif olduğunuzu telefonunuz ve tabletinizin ekranınıza yansıtarak sağlıık durumunuzu anbean takip etme kolaylığı sunan uygulama tamamen ücretsiz olarak geliyor.

Tüm mobil cihazlarla uyumlu olan ve aynı zamanda tüm operatörlerle çalışan Avea akıllı bileklik ürünü Avea Smartband’in iPhone ve iPad uygulaması da her sağlık takip uygulaması gibi günlük, haftalık ve aylık olarak aktivitelerinizi takip ederek daha sağlıklı bir yaşama merhaba demeniz için sizi motive ediyor.

Kilo, yaş, cinsiyet gibi detayları girerek bir profil oluşturduktan sonra kullanmaya başlayabileceğiniz sağlık uygulamasında bilekliğin kaydettiği tüm verileri anlaşılır grafikler üzerinden görebiliyorsunuz. Günlük ne kaç adım attığınızı, kaç kalori yaktığınızı, ne kadar verilmli bir uyku geçirdiğinizi haftalık, aylık ve yıllık olarak takip edebiliyorsunuz ki çoğu sağlık uygulaması bu seçenekleri sunmuyor. Bunun dışında grafikler sadece aktif olarak geçirdiğiniz vakitleri yansıtmıyor. İnaktif olarak geçirdiğiniz yani aktif olmadığınız zamanları da görebiliyorsunuz.

Avea Smartband’in benzerlerinden ayrılan bir özelliği de alarm seçeneği. Uygulama üzerinden alarm kurduğunuz vakit, akıllı bilekliğiniz kolunuza titreşim gönderiyor ve uyanmanıza yardımcı oluyor. Tabii ki titreşimi hissedebilmeniz için derin uyku döneminde olmamanız gerekiyor.

Unutmadan, Avea Smartband’i tarifenize ek ayda 5 TL vererek veya peşin 139 TL ödeyerek satın alabiliyorsunuz.

Avea Smartband Özellikleri:

  • Kalori, adım, mesafe, uyku takibi yapabilme,
  • Günlük adım, kalori ve uyku hedefi belirleyebilme
  • Aktivite geçmişini haftalık, aylık ve yıllık olarak takip edebilme
  • Aktif ve inaktif geçirilen vakitleri grafik üzerinden görebilme
  • Alarm kurabilme
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avea Arabam

    Avea Arabam, arabanızı park ettiğiniz noktayı bulmanıza yardımcı olan bir mobil uygulama.
  • Avea Bulutt

    Avea Bulutt uygulaması ile dosyalarınızı, rehberinizi yedekleyebilir, bulut ortamda saklayabilirsiniz.
  • Avea Film

    Avea Film ile sinema keyfi cebinizde.
  • Avea Fırsat

    Avea Fırsat ile size özel kampanyalardan anında haberdar olursunuz.
  • Avea Güvenlik

    Avea Güvenlik ile mobil cihazınızdaki bilgiler güvende.
  • Avea Mobil Hesap

    Avea Mobil Hesap uygulaması ile restoranlarda sadece Android telefonunuzu kullanarak hesabı ödeyebiliyorsunuz.
  • Avea Müzik

    Avea Müzik ile yüz binlerce müzik mobil cihazınızda.
  • Avea NBA

    Avea NBA, ilk ve tek Türkçe NBA uygulamasıdır.