AVGO Free Ringtone Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
798 TOPLAM İNDİRME
12.7 MB DOSYA BOYUTU

AVGO Free Ringtone Maker ile sadece birkaç basit adımda kendi zil seslerinizi ve melodilerinizi oluşturabilirsiniz.

AVGO Free Ringtone Maker bilinen tüm müzik ve video formatları üzerinde işlem yaparak kendi zil sesi ve melodilerinizi oluşturmanıza olanak tanıyan başarılı bir yazılımdır.

Programın arayüzü karışık gibi görünüyor olsa da aslında gayet kolay bir kullanıma sahiptir. Tek yapmanız gereken üzerinde düzenleme yapmak istediğiniz ses veya video dosyalarını programın içerisine aktarmak ve sonrasında şarkıların veya videoların istediğiniz belirli bir bölümünü belirledikten sonra kendi melodilerinizi oluşturmak.

.mp3, .m4a, .wav, .wma, .avi, .flv, .mp4, .wmv, .mkv, .rm, .ra, .mov, .divx, .3gp ve benzeri bilinen tüm dosya türleri için destek sağlayan yazılım sayesinde iPhone, Samsung veya Nokia telefonlarınıza özel melodiler oluşturabilirsiniz.

Aynı zamanda istediğiniz melodileri oluştururken program içerisinde yer alan farklı efektlerle melodilerinizi zenginleştirebilirsiniz.

Sonuç olarak zil sesleri ve melodiler oluşturmak için bir programı ihtiyacınız varsa AVGO Free Ringtone Maker denemeniz gereken yazılımlar arasında yer alıyor.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free MP3 Ringtone Maker

    Free MP3 Ringtone Maker, telefonunuz için mp3 formatında melodiler hazırlamanıza yarayan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Bigasoft iPhone Ringtone Maker

    iPhone için zil sesi oluşturma programı, iPhone, iPhone 3G, iPhone 3S, iPhone 4, iPhone 4S ve iPhone 5 cihazlarını destekleyen kendi cihazınız için istediğiniz zil sesini oluşturmanızı sağlayan bir programdır.
  • AVGO Free Video Converter

    AVGO Free Video Converter ile videolarınızı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz
  • AVGO Free DVD Ripper

    AVGO Free DVD Ripper, DVD filmleri bilgisayara kaydetmek için kullanabileceğiniz güvenilir ve kullanışlı bir yazılımdır.
  • Windows Movie Maker

    Windows Movie Maker, videolarınızı düzenlemek için tüm gerekli araçları sunan hem ücretsiz hem de detaylı bir film editörü.
  • AAA Audio MP3 Maker

    Mp3 vav a çevirir.
  • Windows Live Movie Maker

    Video ve fotoğraflarınızla kendinize özel filmler yapmak için Windows Live Movie Maker yeter.
  • AHD Subtitles Maker Professional Edition

    AHD Subtitles Maker programını kullanarak videolardaki altyazılara dair tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.