Avira Password Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
7.9 MB DOSYA BOYUTU

Şifrelerinizi hatırlamakta zorlanıyorsanız, Avira Password Manager uygulamasıyla şifrelerinizi güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Avira Password Manager uygulaması ile Android cihazlarınızdan parolalarınızı kolayca organize edebilirsiniz.

Sosyal medya, bankacılık ve web sitelerinde kullandığınız parolaları hatırlamakta güçlük çekiyorsanız ve bunları not kağıtlarıyla organize ediyorsanız, Avira Password Manager uygulaması bu zorluğa bir son veriyor. Tüm parolalarınızı güvenli bir şekilde saklayabileceğiniz ve yönetebileceğiniz uygulamada, parola unutma devri de sona eriyor. Avira Password Manager uygulamasına vereceğiniz parolayı hatırlayarak diğer platformlardaki parolalarına erişim sağlayabileceğiniz güvenli bir kasa görevi gören uygulamada, favori web siteleri ve uygulamaları için de otomatik oturum açma özelliğinden faydalanabiliyorsunuz.

Parolalarınızı saklama işlevinin yanında kırılması güç parolalar oluşturmanıza da olanak sağlayan Avira Password Manager uygulamasında yapacağınız her değişiklik tüm cihazlarınızda senkronize ediliyor. Notlarınızı ve parolalarınızı 256-bit AES şifreleme protokolüyle koruyan Avira Password Manager uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Avira Password Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
78.4 MB DOSYA BOYUTU

Avira Password Manager uygulaması, güçlü parolalar oluşturmanızı ve mevcut parolalarınızı güvenli bir şekilde saklamanızı sağlıyor.

Web siteleri ve uygulamalardaki parolalarınızı sürekli unutuyorsanız, iOS işletim sistemli cihazlarınıza yükleyeceğiniz Avira Password Manager uygulamasını deneyebilirsiniz.

Güçlü ve güvenilir bir parola yönetim aracı olan Avira Password Manager uygulaması, web siteleri ve uygulamalarda kullandığınız şifrelerinizi güvenli bir şekilde saklamanıza ve yönetmenize olanak tanıyor. 256-bit AES şifreleme standardını kullanan uygulamada, tüm cihazlarınızda senkronize bir şekilde değişiklik gerçekleştirebiliyorsunuz.

Şifre unutma derdine son veren ve ayrıca şifrelerinizi bir kağıda not etme çözümünü ortadan kaldıran Avira Password Manager uygulamasında, kırılması imkansız güçlü parolalar da oluşturabiliyorsunuz. Sevdiğiniz web siteleri ve uygulamalara giriş yapmakta güçlük çekmemeniz için otomatik oturum açma özelliğini de sizlere sunan Avira Password Manager uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NordPass Password Manager

    Ücretsiz şifre yönetim uygulamalarından bir tanesi olan NordPass Password Manager güvenli altyapısı ile dikkat çekiyor.
  • PassWallet - Password Manager

    PassWallet, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilen bir şifre yönetim uygulamasıdır.
  • LastPass

    Şifre yönetimi konusunda en iyi yazılımlardan olan LastPass'ın Android için geliştirdiği uygulaması.
  • Enpass Password Manager

    Enpass Password Manager, Android cihazlarımız üzerinde sakladığımız bilgileri şifrelemek amacıyla kullanabileceğimiz bir güvenli uygulaması.
  • PasswdSafe

    PasswdSafe, Android için ücretsiz bir hesap ve şifre yönetim uygulamasıdır.
  • Password Locker

    Password Locker mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir şifre yöneticisidir
  • Kaspersky Password Manager

    Kaspersky Password Manager, çevrimiçi hesaplarınızı tek bir güvenli alanda toplayan ücretsiz ve pratik bir parola yöneticisi.
  • Wifi Password Hacker Prank

    Wifi Password Hacker Prank, ismindeki prank kelimesinden anladığınız üzere Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz wifi şifre bulma şaka uygulamasıdır.