Avira PC Cleaner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35,706 TOPLAM İNDİRME
2.18 MB DOSYA BOYUTU

Avira PC Cleaner ile bilgisayarınıza sızan virüsleri temizleyebilirsiniz

Avira PC Cleaner güvenlik yazılımları konusunda uzman olan Avira firması tarafından virüs tarama ve virüs silme işlemlerini gerçekleştirmek üzere kullanıcılara ücretsiz sunulan bir virüs temizleme programıdır.

Avira PC Cleaner bilgisayarınıza ikinci bir güvenlik katmanı sağlamak amacı ile tasarlanmıştır. Standart bir antivirüs yazılımından farklı olarak Avira PC Cleaner gerçek zamanlı koruma sunmaz; sadece bilgisayarınıza sızmış virüsleri bulma ve silme işlemlerini gerçekleştirir. Avira PC Cleaner'ın geliştirilme amacı eğer sisteminizde farklı bir antivirüs çözümü kullanıyor ve virüsleri sızdırdığından şüpheleniyorsanız başvurabileceğiniz yardımcı bir güvenlik aracı olmasıdır. Avira PC Cleaner bütün güvenlik yazılımlarının yanında ikinci bir güvenlik yazılımı olarak kullanılabiliyor. Uygulama diğer güvenlik yazılımlarıyla çakışmayacak ve sisteminizin çalışmasını aksatmayacak şekilde tasarlanmıştır.

Avira PC Cleaner, Service Pack 3 yüklü Windows XP ve bütün üst Windows versiyonlarında, masaüstü veya dizüstü bilgisayarlar ile netbooklar üzerinde çalışabiliyor. Avira PC Cleaner'ın en iyi yönlerinden biri herhangi bir kurulum gerektirmemesidir ve sisteminizde gereksiz kayıt defteri girdileri ve benzeri çöp dosyalar oluşturmamasıdır. Avira PC Cleaner'ın kurulum gerektirmiyor oluşu bu programı USB belleğinize kopyalayabilmeniz ve herhangi bir bilgisayarda kullanabilmeniz anlamına geliyor.

Avira PC Cleaner sisteminizde yüklü antivirüs çözümlerinin yerini almamaktadır. Uygulama sisteminize köklü bir şekilde yerleşmediği için tek başına esaslı bir koruma sağlamamaktadır; fakat kullandığınız antivirüs yazılımının açıklarını kapatabilmektedir. Bu nedenle Avira PC Cleaner ile sisteminizi düzenli aralıklarla taramanız tavsiye edilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Bug Cleaner

    Pc Bug Cleaner bilgisayar hatalarını hızlı, temiz ve güvenilir biçimde bulmayı ve çözmeyi amaçlayan bir program.
  • Avira Antivirus Pro

    Donanımı yormayan yapısı ve sessiz çalışma prensibi ile Avira Antivirus Pro bilgisayarınız için rahatlıkla tercih edebileceğiniz profesyonel bir antivirüs yazılımıdır.
  • Avira Free Antivirus

    Avira Free Antivirus, ücretsiz antivirüs yazılımları arasında saygın bir yere sahip olan ve bilgisayarınızı her an tehlikelere karşı koruyan bir güvenlik çözümüdür.
  • Avira Optimization Suite

    Avira Optimization Suite hem güvenlik hem de performans yükseltme araçlarını birleştiren bir pakettir
  • Avira Rescue System

    Avira Rescue System ile açılmayan Windows'unuzu tamir edebilirsiniz
  • Avira AntiVir Removal Tool

    Avira AntiVir Removal Tool ile sisteminizi etkileyen worm virüslerinden kurtulabilirsiniz
  • Avira Free Security Suite

    Avira Free Security Suite virüs koruması araçlarını performans artırma ve bakım araçlarıyla birleştiren bir yazılım paketidir
  • Panda Cloud Cleaner

    Panda Cloud Cleaner, gelişmiş bulut tarama teknolojisine sahip ücretsiz bir zararlı yazılım temizleme aracıdır.