Ayet Bul - Kuran-ı Kerim Meali

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36,564 TOPLAM İNDİRME
1.4 MB DOSYA BOYUTU

Kur'an-ı Kerim'i her zaman yanınızda taşımak ve dilediğiniz gibi okumak istiyorsanız Android cihazlarınıza bu uygulamayı yükleyebilirsiniz.

Teknoloji hayatın her alanında olduğu gibi manevi ve dini değerlerde de işlerimizi büyük oranda kolaylaştırıyor. Eğer Android yüklü bir mobil cihaza sahipseniz Ayet Bul – Kuran-ı Kerim Meali uygulamasını kullanarak her zaman dini kitabınızı yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz.

Uygulama sayesinde tüm Kur’an-ı Kerim’i yanınızda taşıyabilir, aynı zamanda istediğiniz ayet ve sözcükleri kolayca aratarak dilediğiniz kısımları tekrar okuyabilir, favorilerinize ekleyebilir veya sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

3 adet meal barındıran uygulama çalışmak için herhangi bir internet bağlantısı gerektirmiyor. Sadece paylaşım gerçekleştirmek için internet bağlantısına ihtiyaç duyabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Ayet Bul - Kuran-ı Kerim Meali

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
684 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Ayet Bul, 10 farklı Kuran-ı Kerim mealini okuyup dinleyebileceğiniz bir Windows Phone uygulaması.

Ayet Bul, Müslümanların kutsal kitabı Kuran-ı Kerim’in farklı kaynaklarca çevrilmiş güvenilir meallerini sunarak, Kuran’ı anlamamıza yardımcı olan bir Windows Phone uygulaması. Diyanet İşleri Başkanlığı, Elmalılı M. Hamdi Yazar, Ali Bulaç başta olmak üzere Kuran-ı Kerim meallerini güvenilir kaynaklardan sunan uygulamayı Kuran’ı okumaya başlamadan önce başvurabileceğiniz harika bir kaynak.

Güvenilir tüm Kuran’ı Kerim meallerini Windows Phone cihazınızda taşıma kolaylığı sunan Ayet Bul uygulamasında sure ve ayetleri rahatlıkla okumanız için her şey düşünülmüş. Okuma ekranında yazıyı dilediğiniz gibi ayarlayabiliyor, bir sonraki ve önceki sureye tek dokunuşla geçiş yapabiliyorsunuz. Ayrıca beğendiğimiz sure ve ayetleri favorilerinize ekleyerek istediğiniz bir anda sonra kolaylıkla ulaşabiliyor veyahut arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Bunların yanında arama fonksiyonunu kullanarak merak ettiğiniz bir konu hakkında Kuran’ı Kerim’de ne yazdığını, nasıl dile getirildiğini öğrenme şansına sahipsiniz.

10 farklı meal ile birlikte Kuran-ı Kerim’in Arapçasına ulaşabileceğiniz uygulamada sure ve ayetleri sesli olarak dinleme, istenilen zamada durdurma ve ileri / geri sarma seçenekleri de bulunmakta.

Ayet Bul Özellikleri:

  • Güvenilir Kuran-ı Kerim mealleri
  • Kuran-Kerim’i Arapça ve Türkçe okuma, dinleme
  • Sure ve ayet arama, favorilere ekleme
  • Sure’nin farklı kaynaklarca yorumlanmış anlamını aynı anda gösterme
  • Sure ve ayeti paylaşma
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İnternetsiz Kuran-ı Kerim

    İnternetsiz Kur'an-ı Kerim Android uygulamasını indirerek kutsal kitap Kuran'ı cebinizde taşıyın. İnternetsiz Kuran okuma ve dinleme ve çok daha fazlası
  • Kolay Hatlı Kuran-ı Kerim

    Kuran-ı Kerim'i kolay ve hızlı bir biçimde öğrenmek, pratik etmek ve çalışmak için bu Android uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Kuranı Kerim: Türkçe Diyanet Meâli

    Diyanet İşlerinden onaylı Kuranı Kerim'i Android cihazlardan takip etmek için ücretsiz bir e-kitap.
  • İnternetsiz Kuranı Kerim Dinle APK

    İnternetsiz Kuranı Kerim Dinle, sureler halinde geliştirilen uygulama üzerinde istediğiniz sureyi seçerek Android cihazlarınız üzerinde Kuran-ı Kerim dinleyebiliyorsunuz.
  • Kur'an-ı Kerim

    Kur'an-ı Kerim, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanmış Kur'an-ı Kerim ve mealini içeren mobil uygulamadır.
  • Hikayelerle Ayetler

    Hikayelerle Ayetler uygulamasıyla, çocuklarınıza Kur'an-ı Kerim'deki ayetleri eğlenceli bir şekilde öğretebilirsiniz.
  • Kuranı Kerim Dinle

    Android telefon ve tabletlerinizden kolayca Kuranı Kerim surelerini dinlemek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Muslim Pro

    Muslim Pro uygulamasını kullanarak ezan vakitlerini takip edebilir, Kur'an-ı Kerim'i sesli ve tercümeleriyle okuyabilirsiniz.