Ayrax Muhasebe Standart

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4.4/5 ZİYARETÇİ
15,840 TOPLAM İNDİRME

AYRAX MUHASEBE / STANDART, küçük ve orta ölçekli işletmeler için hazırlanan ve firmaların ön muhasebelerini kolayca tutmalarını sağlamak üzere hazırlanmış bir “Ticari Paket Program”dır.

Not: Program üreticisi tarafından kaldırıldığı için şu an indirilememektedir. Alternatif programlar bulabileceğiniz "Muhasebe Programları" kategorimize göz atabilirsiniz.

Yüklemeden Önce Yer üstü bilgileri'ni okuyunuz

AYRAX MUHASEBE / STANDART, küçük ve orta ölçekli işletmeler için hazırlanan ve firmaların ön muhasebelerini kolayca tutmalarını sağlamak üzere hazırlanmış bir “Ticari Paket Program”dır. Cari Stok Fatura/İrsaliye Kasa Raporlar Hatırlatma Ek İşlemler Firma Değiştirme ve Yardım modüllerinden oluşur. AYRAX > MUHASEBE/ STANDART Paket Program Özellikleri > Barkod ve iskonto desteği mevcuttur. > Ekran 1 ve Ekran 2 özelliği ile aynı anda çift ekranda işlem girişi yapabilme imkanı sağlar. > Fatura, irsaliye, tahsilat makbuzu ve seri etiket basımı yapabilir. > Carilerde risk limiti uygulaması ile tahsilat riskini düşürür. > Hatırlatma menüsü ile fatura, çek, senet tarihlerinin unutulma riskini kaldırır. Teknik Özellikler > Paket tek kullanıcılıdır. > Program, üç butona tıklayarak kurulabilir. > Kolay yedeklenir. Farklı fiziksel sürücüler üzerine yedek alınabilir. > 4 terrabyte veri depolayabilir. > Plug&Play çevre birimlerini ve bilgisayara tanımlı yazıcıyı otomatik tanır. > Programın kullanılabileceği işletim sistemleri : MS Windows 98, NT, 2000, 2003, XP > Sistem gereksinimleri : PIII 600 - 128 MB RAM

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ayrax Osa v.1.1

    Ayrax Osa Extra, ibareli ürünlerimiz de yer alan muhasebe işlemlerinin ilgili müşteri tarafından internet ortamında müşterisi olduğu firma tarafından takip edebilme imkanı sağlayan web arabirimidir.
  • AYRAX RESTAURANT BAR / STANDART

    Restaurant ve Barlara hitap edecek şekilde planlanmış, restaurantınızda salonlarınızı oluşturarak salonlarınızdaki masalarınızın siparişlerini takip edebileceginiz, paket sipariş işlemleri yapabilieceğiniz ve ön muhasebe işlemlerinin y
  • Prof Ticari

    Prof Ticari, standart ön muhasebe yazılımlarından beklediğiniz her türlü işlemi gerçekleştirmenizi sağlar.
  • 1TÇ:Ticaret Yönetimi Genel Muhasebe

    1TÇ:Ticaret Yönetimi Genel Muhasebe adlı program ile ön muhasebe ve genel muhasebe işlemlerini kolaylıkla takip edebilirsiniz.
  • Aymet Ticari Muhasebe

    Aymet Ticari Muhasebe, firmanızın yada işletmenizin ticari muhasebe işlemlerini yapabileceğiniz kullanımı kolay ve hızlı bir muhasebe yazılımı.
  • Seyhan Ön Muhasebe

    Seyhan Ön Muhasebe ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir muhasebe yazılımıdır
  • Muhasebe Programı

    Muhasebe Programı, işletmenizin muhasebe işlemlerinin hepsini gerçekleştirebildiğiniz başarılı bir program.
  • Cemre Tuğra Ön Muhasebe Programı

    Cemre Tuğra Ön Muhasebe Programı ile ön muhasebe işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz