Back to the Future: Double Visions Türkçe Yama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
283 TOPLAM İNDİRME
3.53 MB DOSYA BOYUTU

OyunÇeviri ekibi tarafından hazırlanan Back to the Future: Double Visions Türkçe yaması sayesinde oyunu tamamen Türkçe olarak oynayabilirsiniz.

Back to the Future: Double Visions, Geleceğe Dönüş filminin oyun serisi olarak karşımıza çıkmıştı ve kısa sürede oldukça iyi satış adetleri yakalamıştı. Zira seride direkt olarak filmlerde gerçekleşen maceralara atılabiliyor, böylece karakterlerin yaşadıkları heyecanı birebir yaşayabiliyorsunuz. Double Visions ise oyunun 4. bölümü olarak yayınlandı ve önceki oyunlardaki hikayeye devam edebilmenizi sağlıyor.

Oyunun grafikleri ve sesleri mümkün olduğunca orijinal film serisine uygun şekilde hazırlanmış. Bu sayede kendinizi adeta bir film izliyor gibi hissedebiliyor, fakat gidişata etki edebiliyorsunuz. Ancak oyunun Türkçe desteğine sahip olmaması, bilhassa adventure oyunlarının zorluklarını da hesaba katınca, ülkemiz oyuncularını bir hayli zorlamıştı.

OyunÇeviri ekibi ise bu sorunun üstesinden gelebilmek için özverili emekleri sayesinde Back to the Future: Double Visions Türkçe yamasını hazırladı. Yama sayesinde oyundaki tüm menülerden tutun da diyalog altyazılarına kadar diğer içerikleri Türkçe dilinde görmek ve oyunu bu şekilde devam ettirmek mümkün hale geliyor. Hikaye tabanlı bir oyun olduğu için ana dilinizde oynamanın çok daha gerçekçi bir oyun deneyimi sunacağından hiç şüphemiz yok.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Back to the Future: Outatime Türkçe Yama

    Back to the Future: Outatime için hazırlanan Türkçe yaması ile oyunu tamamen Türkçe oynamak mümkün.
  • Back to the Future: Get Tannen! Türkçe Yama

    Back to the Future: Get Tannen! Türkçe yaması sayesinde oyunu tamamen kendi dilinizde oynayabilirsiniz.
  • Back to the Future: It's About Time Türkçe Yama

    Back to the Future: It's About Time Türkçe yamasını indirerek oyununuzu tamamen Türkçe haline getirebilirsiniz.
  • Back to the Future: Citizen Brown Türkçe Yama

    Back to the Future: Citizen Brown oyunu için hazırlanan Türkçe yaması sayesinde oyundan çok daha fazla keyif alabilirsiniz.
  • Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama

    Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama, Dreamfall oyunu için OyunÇeviri ekibi tarafından hazırlanan Türkçe dil paketidir.
  • PowerPoint to Flash Türkçe Yama

    PowerPoint to Flash programını Türkçeleştiren yamadır.
  • The Witcher 3 Türkçe Yama

    The Witcher 3 Türkçe Yama açık dünya tabanlı bir rol yapma oyunu olan The Witcher 3 için geliştirilmiş bir Türkçe dil paketi.
  • Prince of Persia The Two Thrones Türkçe Yama

    Prince of Persia The Two Thrones Türkçe Yama, dünyaca popüler oyunlardan biri olan Prince of Persia'nın 3. versiyonu The Two Thrones'u Türkçe dil desteği ile oynayabilmeniz için hazırlanan yamadır.