Bağlama 3.2 [3.Güncelleme]

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33,048 TOPLAM İNDİRME

Üreticiden: Bağlama programı bir saz (bağlama) programıdır. Bağlama çalmayı öğrenebileceğiniz, bilgisayarda bağlama çalabileceğiniz bu program alanındaki ilk ve tek rogramdır, üstelik Türkçe. Trt2 deki internettv programında tanıtım

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır.

Üreticiden:

Bağlama programı bir saz (bağlama) programıdır. Bağlama çalmayı öğrenebileceğiniz, bilgisayarda bağlama çalabileceğiniz bu program alanındaki ilk ve tek rogramdır, üstelik Türkçe. Trt2 deki internettv programında tanıtımı yapılmıştı. rnrn3.2 Yenilikleri : [3.Güncelleme] rn- Dosya tanıma özelliği eklendi. Kendi dosya formatı olan .bnl uzantılarını otomatik olarak açıyor. rn- Artık kaydettiğiniz dosyalara çift tıkladığınızda otomatik olarak dosyayla beraber programda açılacak. rnrnNot:Dosya tanıtma işlemi için Ana sayfada Sağ tıklayarak açılan Menüden Dosya Türü Tanıt komutuna tıklamanız yeterli olacaktır. dosyalara simge yerleşmesi için Windows'u yeniden başlatmanız gerekecektir. rnrn

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bağlama

    Bilgisayar bağlama(saz9) aletidir.
  • 007 MP3 Sound Recorder

    Seslerinizi kaydederek Mp-3 dosyaları oluşturun ve çeşitli dosyalardan ses kaydı yapın.
  • MP3 Stream Editor

    MP3 Stream Editor, 3 boyutlu görüntü üzerinde Mp3'lerinizi düzenlemenizi sağlayan başarılı bir uygulamadır.
  • Free 3D Video Maker

    Hızlı bir şekilde aynı açıyla ve biraz mesafe farkıyla çekilen iki adet video dosyanızı 3 boyutlu hale getirmenizi sağlayan video işleme programıdır.
  • LMMS

    LMMS ücretli dijital müzik kayıt programlarına alternatif olarak yararlanılabilecek açık kaynak bir yazılım.
  • Wirecast

    Wirecast ile resimlerinizi ve kendi internet gösterinizi canlı olarak yayınlayabilirsiniz.
  • Anvil Studio

    Anvil Studio ev ortamında kayıt için ihtiyaç duyulacak araçları ücretsiz olarak sunuyor.
  • Virtual DJ

    Dünyanın en iyi DJ programlarından birisi olan Virtual DJ ile kendi remikslerinizi yaratabilir, müzik alanındaki yaratıcılığınızı amatör olarak ortaya çıkarabilirsiniz.