Bağlama Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4,443 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Popüler türküleri gerçek bağlama sesiyle çalarak hem bağlama çalmayı öğrenebilir hem de eğlenebilirsiniz.

Bağlama Hero uygulamasıyla Android işletim sistemli cihazlarınızda bağlama çalma keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Meşhur Guitar Hero oyunundan esinlenilerek geliştirilen Bağlama Hero uygulaması, popüler türküleri kolayca çalabilmenizi sağlıyor. Türkülerin gerçek notalarını, bağlama üzerinde görerek ve uçuşan notalara zamanında basarak gerçek bir bağlama çalma hissini yaşayabilirsiniz. Değişik yörelere ait 72 farklı popüler türkü bulunan uygulamada, Dinleme Modu’nu kullanarak seçmiş olduğunuz türküyü dinleyebilir, notaları bağlama üzerinden takip edebilirsiniz. Türkünün istediğiniz bölümünü tekrar dinleyebildiğiniz gibi, fon olarak çeşitli ritmler ekleyerek parçayı renklendirebilirsiniz.

Çalma Modunda ise yukarıdan gelen notalara zamanında basarak türküyü çalabiliyorsunuz. Türkü bittikten sonra da ne kadar başarılı olduğunuzu gösteren skoru görebilirsiniz. Bu modların dışında serbest çalma modu sayesinde, pratik yapmak istediğiniz türkülere çalışmanız mümkün. Uygulama genel olarak çok başarılı diyebilirim. Ancak eksik bulduğum nokta, Çalma Modu’nda bağlama sapının küçük olması parmağın farklı notalara kaymasına neden oluyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dubstep Hero

    Dubstep Hero, Dubstep müzik hayranları için özel olarak hazırlanan keyifli ve ücretsiz bir Android ritim oyunudur.
  • R-Saz

    R-Saz, Android akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde saz (bağlama) çalabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.
  • Music Hero

    Music Hero, Android platformunda yer alan en iyi müzik ritimi oyunlarından biri olarak, ister uygulama içerisindeki isterseniz kendi müziklerinizi eğlenceli bir şekilde çalmanızı sağlayan eğlenceli bir uygulamadır.
  • Rock Life

    Rock Life, yıllardır en iyi müzik oyunlarından bir tanesi olan Guitar Hero'nun benzeri olan mobil versiyona uyarlanan eğlenceli bir Android gitar çalma oyunu.
  • Rock Çılgını

    Guitar Hero oyunundaki gibi, ekranda gelen renklere doğru zamanda basıp ritmi tutturmalısınız.
  • Score Hero 2022 APK

    Score Hero 2022 APK, futbol oyunları arasında oldukça farklı oynanış sunuyor. Kolay oynanan futbol oyunu arayanlar için Score! Hero 2022 APK indir.
  • Dots

    Dots, aynı renkli noktaları birbirine bağlama üzerine kurulmuş son derece eğlenceli ve bağımlılık yapan bir Android bulmaca oyunudur.
  • Score! Hero 2023 APK

    Score! Hero 2023 APK en popüler mobil futbol oyunlarından biridir. Kariyerinizi geliştirebileceğiniz oyun en çok sevilen futbol oyunları arasında yer almaktadır.